Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Představujeme eEriness

19. 4. 2011 | 03:36 Counter Strike 1.6
Mistroství České republiky v počítačových hrách je nám nakloněno čím dál tím více a my se tentokrát podíváme na nejstarší a nejzkušenější tým, který se na vrcholovou akci kvalifikoval.
Výchozí obrázek

Mistroství České republiky v počítačových hrách je nám nakloněno čím dál tím více a my se tentokrát podíváme na nejstarší a nejzkušenější tým, který se na vrcholovou akci kvalifikoval.

Řeč se stočí na eEriness, kteří na MČR dorazí v legendární sestavě. Účastníci MSI LanCraft 2011 již pilně "trénují" na tento víkend a my se můžeme těšit na neskutečné výkony v podání bývalých českých reprezentantů. My jsme si vzali k peru Petra "petras" Funka, donedávna člena eSuby a největší hvězdu eEriness.

Čau Péťo, gratuluju k postupu na MČR! Jak se na tuto vrcholovou akci těšíš?

Díky, upřímně řečeno, postup za mě vybojovali jiní, ja se opět vezu na vlně cizího skillu, znáš to. Jinak při pohledu na soupisky mi tam v podstatě nikdo nechybí, chlastací komanda ze všech koutů republiky jedou, takže to vypadá slibně. Na akci se kupodivu i při svým požehnaným věku teším, sem zvědavý, jak PLAYzone.cz všechno zvládne, jak organizátorsky pro hráče, tak pro diváky.

Jak to vypadá s vámi, s eEriness. Našli jste si nějaký čas na trénování?

Nebudu to tutlat, trénujeme v podstatě nonstop, rasanových 0 hodin na stýmu za 3 roky mluví za vše. A aby toho nebylo málo, dneska nám náš nejlepší hráč oznámil, že kvůli práci nemůže dorazit, takže už asi 6 hodin sháním náhradu a musím konstatovat, že je to perla ze slovenských luhů a hájů. Místo johana nepojede nikdo jiný než Ivan "Dev1" Lazarov!

Minulý víkend jste se zúčastnili LanCraftu, jak bys zhodnotil váš výkon zde?

Nedělali jsme si naděje na 1. místo, to určitě ne, ale bramborovou medaili jsme si také nepředstavovali, takže pro mě to bylo zklamání, 3. místo jsme měli na dosah, dokud se blix neprobral z otravy alkoholem z pátku.

Dle statistik jste nejstarším týmem, který na akci pojede, myslíš si, že máte stále co říct?

Vypadá to, že Dev1 nám trošičku tuhle statistiku rozhodí, ale i přesto zůstane věkový průměr přibližně okolo 22 let, což znamená, že jsme nejrozumnější a nejchytřejší účastníci MČR, na tom nemůže být nic špatného. Jinak se zkušenostmi jsme na tom až na výjimku (sorry bamíku) velmi dobře, problém je, že už nám tolik nefunguje aim a takový ty vymoženosti jako házení flashů někam "bůhví kam".


petras, mistr ve Virtua Tennis 3

Koho bys chtěl v základních skupinách potkat a nejlépe také porazit?

Tak ve skupinách bych určitě chtěl drtivým rozdílem porazit eSubu, kluci sice trénují, jsou o fous lepší, ale my to hrajeme srdcem, takže by to neměl být problém (pokud se podaří někde po Praze najít rasana a dovézt ho až na akci). Né, tak samozřejmě, za každou výhru ve skupině budu rád, ale nechci předbíhat, opravdu nevím, co od nás čekat.

Jak to vidíš s pivem? Prý tam točí Budvar.

Pivo, základní kámen úspěchu našeho týmu, Budvar sice není moje nejoblíbenější značka, ale poslední dva turnaje jsme přežili Ježka a Ostravar, takže to bude lahůdková záležitost.

Tvůj tip na umístění?

TOP1!

Držím tedy palce a doufám, že zažijeme další skvělou jízdu eEriness!

Drž palce, já budu držet taky, snad to vystřílíme jako zamlada. Jízda to bude prodloužená jak na holandským kolotoči pane redaktore, díky za rozhovor, který mi umožní dostat se zpátky na výsluní!

eErinessTip na umístění dle PLAYzone.cz - 10. místo
{#Česká Republika} Michal "rasan" Davitkovski
{#Česká Republika} Petr "petras" Funk
{#Česká Republika} Ondřej "bamik" Bisták
{#Česká Republika} Jan "ufo" Klabačka
{#Slovenská Republika} Ivan "Dev1" Lazarov
Úspěchy

1. místo Creontech LAN 2011
4. místo MSI LanCraft Spring 2011

Zdroj: MČR
Štítky: MČR 2011