Přejít k hlavnímu obsahu

Chystají se velké změny na naší scéně?

28. 4. 2011 | 19:20 Counter Strike 1.6
Vypadá to, že naší scénu zasáhne tak obrovské zemětřesení, že poničí základy hned dvou velkých klanů. Podle posledních informací se eSuba a NecroRaisers rozhodli udělat stálou výměnu.duke_duke - nová posila eSuby
Výchozí obrázek

Vypadá to, že naší scénu zasáhne tak obrovské zemětřesení, že poničí základy hned dvou velkých klanů. Podle posledních informací se eSuba a NecroRaisers rozhodli udělat stálou výměnu.


duke_duke - nová posila eSuby

Tým eSuba, největší favorit Mistrovství České republiky v počítačových hrách 2011, propadl na celé čáře a místo zlaté medaile se museli poklonit triu lepších týmů. Ačkoliv SGC Fofos neporazili eSubu, skončili na krásném druhém místě. S eSubou si totiž poradili nejdříve eXtatus ve vysoce kontroverzním prodloužení a poté v semifinále dolní části pavouka nEophyte. Bylo víceméně jisté, že se musí něco stát a vypadá to, že se také stane.

Zigurat out?

Podle posledních informací se z eSuby bude muset vypakovat Martin "zigurat" Slanec, hráč, který do eSuby přišel poté, co získal opět chuť hrát vrcholově a vyhrávat české a evropské tituly. Jenže dvě důležité LAN akce, které eSuba nezvládla tak jak měla, donutili k přestavbě týmu a Martin se dle všech drbů přesune do NecroRaisers.

Z tohoto týmu se má k eSubě připojit Michael" duke_duke" Hons, jenž byl v posledních týdnech korunován na největší tuzemský talent. Dokáže tento hráč, který ještě donedávna hrál v celku, jenž se prezentoval silným online projevem, že patří mezi českou elitu? Přinese duke novou chuť a sílu?

Pravděpodobná sestava eSuby

{#Česká Republika} Michael "jckl" Holý
{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný
{#Česká Republika} Tomáš "gns" Pavlič
{#Česká Republika} Michal "duke_duke" Hons
{#Česká Republika} Jindra "jRi" Hochman

A jak by to vypadalo s NecroRaisers?

Podle dostupných informací se k NR připojí Mates "un1" Koula, to jsou ovšem dohady, nejvíce blížící pravdě je tvrzení, které dá dohromady čtyřku gcko-tweety-zigurat a jonz, jehož jsme mohli vidět v barvách stříbrných SGC Fofos. Pětku by pak měl uzavřít stále lepšící se Jakub "warean" Mlýnek, jenž trikot NecroRaisers nadále obléká.

Možná sestava NecroRaisers

{#Česká Republika} David "gcko" Hála
{#Česká Republika} Karel "tweety" Fiala
{#Česká Republika} Jonáš "jonz" Rech
{#Česká Republika} Jakub "warean" Mlýnek
{#Česká Republika} Martin "zigurat" Slanec