Přejít k hlavnímu obsahu

ESL LoL 5on5 NightCup #1

29. 4. 2011 | 12:36 Všechny hry
Tisková správa - Spouštíme sérii Nightcupů ! Dle vyhodnocení ankety jsme stanovili den, kdy se nightcupy budou konat. Více v novince. Turnaje budou probíhat každý týden ve stejný den i hodinu. Registrace bude otevřena vždy hned po oznámení turnaje novinkou. Dále otevíráme novou anketu týkající se 1on1. Pro více informací čtěte pozorně novinku. Ankety:Vyhodnocení:Na základě ankety o pořádání NightCupů jsme stanovili den konání na Sobotu.Nová anketa:
Výchozí obrázek
Tisková správa - Spouštíme sérii Nightcupů ! Dle vyhodnocení ankety jsme stanovili den, kdy se nightcupy budou konat. Více v novince.

Turnaje budou probíhat každý týden ve stejný den i hodinu. Registrace bude otevřena vždy hned po oznámení turnaje novinkou. Dále otevíráme novou anketu týkající se 1on1. Pro více informací čtěte pozorně novinku.

Ankety:

Vyhodnocení:

Na základě ankety o pořádání NightCupů jsme stanovili den konání na Sobotu.

Nová anketa:

Otevřeli jsme novou anketu týkající se 1on1 turnajů.

V anketě můžete hlasovat 2x.

Anketu naleznete ZDE.

Informace:


LoL 5on5 NightCup #1
Detaily turnaje Datum : 30.4.2011 19.00
Registrace : do 18:20
Check-in : 18:20 - 18:55
Počet slotů : 8/16
Systém : jednoduchá eliminace, Bo1
Pavouk : Link
Registrace : Link
Členové : Link
PRAVIDLA : Link

Je zapnutý check-in systém. Pro ty co nevědí o co se jedná: Od 18:20 budete muset potvrdit svoji účast v cupu. Budete na to mít přesně 35 minut, tedy do 18:55. Pokud check-in nestihnete, budete se muset znovu registrovat a čekat, až vás admin do cupu pustí.

Komunikace:

IRC kanál #esl.cz Doporučujeme navštívit tento kanál pro rychlé řešení problmů.