Přejít k hlavnímu obsahu

Reason bez CSS sekce. Vrátí se Spray?

29. 4. 2011 | 12:21 Counter Strike: Source
Angličtí Reason gaming přicházejí o svou CS:S sekci, kterou tvořili dánští hráči okolo wantze. Jde o comeback tuzemských Spray?
Výchozí obrázek

Angličtí Reason gaming přicházejí o svou CS:S sekci, kterou tvořili dánští hráči okolo wantze. Jde o comeback tuzemských Spray?

Reason Gaming LogoSekce, která dříve působila jako Imperial či über g33kz, byla po roce působení vyhozena z Reason Gaming. Tým byl považován za velmi kvalitní směs talentů, což dokazovali ještě před působením u Reasonu. Tehdy byli jediní, kdo pravidelně dokázali zatopit tehdejší sekci Reason gamingu, tedy dnešním Spray. Poté Spray odešli do inaktivity a ex-Imperial přesli k Reasonu. Časem však sekce začal výsledkově tápat, tahle krize trvá dodnes.

Vedení Reason již došla trpělivost a po propadáku na nedávno odehraných CPH jednoduše sestavu kickli. Parta okolo wantze si tedy bude muset hledat nové zázemí, pokud se tedy nerozpadne. Tímto však vzniká u Reason gamingu volné místo CS:S sekce. Jedním z kandidátů jsou právě i tuzemští Spray, kteří tam již před rokem působili. Myslíte, že může nastat comeback party okolo .PhP?

Ex-Reason.CSS:

{#Dánsko} Bo 'wantz' Vestergaard
{#Dánsko} Henrik 'FeTish' Christensen
{#Dánsko} Lars 'h0lm' Jespersen
{#Dánsko} Steffen '3k2' Markussen
{#Dánsko} Kristoffer 'gravityy' Søholm

Zdroj: cadred.org
Štítky: Reason Gaming, spray
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.