Přejít k hlavnímu obsahu

FeW GamerS střídají hráče

30. 4. 2011 | 16:52 Counter Strike 1.6
Česká organizace FeW GamerS si minulý týden užila Mistrovství České republiky v počítačových hrách 2011 a i přesto, že se její Counter Strike 1.6 sekce jela prezentovat jako jeden z outsiderů, zahrála s předními týmy opravdu vyrovnané výkony. I přesto přišla změna, kterou odnesl Patrik "morris" Hruška.FeW GamerS na MČR 2011
Výchozí obrázek

Česká organizace FeW GamerS si minulý týden užila Mistrovství České republiky v počítačových hrách 2011 a i přesto, že se její Counter Strike 1.6 sekce jela prezentovat jako jeden z outsiderů, zahrála s předními týmy opravdu vyrovnané výkony. I přesto přišla změna, kterou odnesl Patrik "morris" Hruška.


FeW GamerS na MČR 2011

Neustálý stres, problémy v komunikaci a špatná motivace, to vše donutilo sestavu FeW GamerS k razantní změně, tedy k obměně jednoho z dosavadních pilířů týmu. Patrik "morris" Hruška s týmem hrál od samotného vzniku Have Fun, bohužel se poslední dobou nedařilo a byla potřeba vymyslet, jak se z tohoto smolného období dostat.

Kapitán týmu Milan "Striker" Švejda se rozhodl kontaktovat hráče Gunrunners.eu Luboše "Lambo" Hrubého, jenž nabídku k přestupu s radostí přijal. On sám na jeho adresu zmínil, "Je to pohodář, který (jak doufám) bude v našem týmu nejen zlepšovat morálku, ale také zvyšovat počet vyhraných kol v tabulce. A abych nastínil naše plány do budoucna, s našim novým hráčem už jsme začli hrát online WCG kvalifikaci a hodláme se pravidelně účastnit na SteelSeries King of the Hill turnajích. S LANkama to bude až do prázdnin na štíru, protože aeRmaster má školní povinnosti, do té doby se ale určitě ještě někde ukážeme."

Vedení týmu k přestupu dodalo, "Tímto bych chtěl samozřejmě poděkovat Patriku "morris" Hruškovi za to, že hájil barvy FeW GamerS a v neposlední řadě za slušný výkon na Mistrovství ČR v počítačových hrách 2011 - díky za vše."

Sestava FeW GamerS

{#Česká Republika} Milan "Striker" Švejda
{#Česká Republika} Miroslav "aeRmaster" Fatěna
{#Česká Republika} Jakub "chillda" Schüller
{#Česká Republika} Luboš "Lambo" Hrubý
{#Česká Republika} Milan "zillda" Pichlík

Zdroj: FewGamers
Štítky: FeW GamerS