Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme: Intel liga, skupina C

12. 4. 2011 | 18:11 Counter Strike: Source
Další týden je za námi a já jsem tu pro Vás opět s pravidelným seriálem představování týmu z lig hraných zde na PLAYzone. Jako další na řadě je skupina C z Intel ligy.
Výchozí obrázek

Další týden je za námi a já jsem tu pro Vás opět s pravidelným seriálem představování týmu z lig hraných zde na PLAYzone. Jako další na řadě je skupina C z Intel ligy.

eXtatus.VE2

eXtatus je z této skupiny zřejmě neznámějším týmem. Sekce okolo Matouše 'pussyhead' Urbana hraje v lehce jiné sestavě už rok. Tým byl ještě donedávna znám jako sekce exZenie, ale právě před pár týdny proběhla změna zázemí, kdy sestava přešla pod eXtatus. Poslední změna kádru proběhal před necelým půlrokem, kdy tým opustil Adam 'Neci' Zoula, jenž zamířil k nEophyte, a k tehdy ještě exZenii se připojil Dominik 'KLOCEK' Klotzmann. eXtatus by si nejen měli pohlídat postup ze skupiny, ale také bojovat o celkové vítězství, protože patří mezi úzkou elitu československé scény. Posledním úspěchem týmu je vítězství v únorovém Mezihernovém turnaji. Právě díky Mezihernovým turnajům si eXtatus získali slot na MČR, kde již za necelé dva týdny budou bojovat o ty nejlepší umístění.

Nynější sestava eXtatus.VE2:

{#Česká Republika} Matouš 'pussyhead' Urban
{#Česká Republika} Josef 'pep1k' Božek
{#Česká Republika} Dominik 'KLOCEK' Klotzmann
{#Česká Republika} Martin 'darKane' Chvíla
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman

DOG Soldiers

Ač tento tým pod vedením Václava 'smetysh' Smětáka existuje už skoro půl roku, tak za tu dobu nesčetněkrát vyměnil část kádru. Tahle pětice v tom samém složení hraje opět spolu. Snad už jsou to na nějakou dobu poslední trejdy a tým si udrží stálou pětici, neboť perspektivu mají DOG hodně velkou, což už několikrát dokázali, když potrápili i lepší týmy. Sestava hraje již nějakou dobu pod multigamingem Dog Soldiers. Cílem týmu je určitě postoupit ze skupiny a také se pokusit poprat i o ty nejvyšší umístění v Intel lize. 

Nynější sestava DOG Soldiers:

{#Česká Republika} Václav 'smetysh' Směták
{#Česká Republika} Jan 'keep' Králík
{#Česká Republika} Pavel 'Parbar' Černý
{#Česká Republika} Jakub 'James Star' Hvězda
{#Česká Republika} Marek 'enda' Uhlík

99in1

Jádro tohoto týmu spolu hraje dokonce již několik let. Oproti minulé sezóny Intel ligy je v sestavě jedna změna. Ta se týká odchodu Adama 'bazy' Kaplára, místo kterého jsou v týmu dva nováčci, kteří doplní "oldschool" jádro týmu, a to cuBee a Frodko. Mimochodem, Frodko je momentálně jediným hráčem slovenské národnosti v této skupině. Jak i sami kluci přiznávají, nemají na hru moc času, takže si odehrají svoje v Intel lize "jen tak". Z toho také plyne, že tým nemá ani žádné cíle. Ačkoliv to kluci už tolik nefetujou, tak si díky svým dlouholetým zkušenostem to svoje stále odehrají.

Nynější sestava 99in1:

{#Česká Republika} Jaroslav 'VEska' Veselka
{#Česká Republika} Lukáš 'Scary_Movie' Veselý
{#Česká Republika} Ondřej 'bambam' Leifer
{#Česká Republika} Jakub 'cuBee' Ondráček
{#Slovenská Republika} Frederik 'Frodko' Fiantok

EKSTREM

Ekstrem je dalším týmem skupiny, který je částečně složený z oldschoolerů. Historie tohoto týmu sahá dokonce až k roku 2006, kdy prakticky z větší části stejná sestava působila pod Citrons. V té době, kdy na to kluci měli dost času, se vypracovali dost vysoko, známí byli také později jako inLogistic. Kluci mají za sebou spoustu Mezihernových turnajů a také českou UGT Lan '07. Před zhruba dvěma lety kluci přešli do úplné neaktivity. Avšak před půl rokem se opět vrátili v drobně pozměněné sestavě, aby se komunitě připomněli a zahráli si tito oldschooleři spolu alespoň pro zábavu. Do druhé sezóny Intel ligy se dostali přes jednu z kvalifikací.

Nynější sestava EKSTREM:

{#Česká Republika} Jan 'Hawk' Bém
{#Česká Republika} Jan 'azp' Rydlo
{#Česká Republika} Michal 'deGreet' Teska
{#Česká Republika} Vojtěch 'poustek' Švestka
{#Česká Republika} Martin 'frople' Peklák
{#Česká Republika} Marek 'Wayde' Švestka

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.