Přejít k hlavnímu obsahu

eXtatus přestupují do eSuby!

2. 5. 2011 | 06:59 Counter Strike 1.6
Dlouho očekávaný boom je konečně tu! Aktuální mistři České republiky v počítačových hrách, tým eXtatus, přestupuje do eSuby, kde bude zastávat pozici druhé Counter Strike 1.6 sekce. Jak se tato změna urodila?nová sestava eSuba.LG, selby se vrací na místo činu
Výchozí obrázek

Dlouho očekávaný boom je konečně tu! Aktuální mistři České republiky v počítačových hrách, tým eXtatus, přestupuje do eSuby, kde bude zastávat pozici druhé Counter Strike 1.6 sekce. Jak se tato změna urodila?


nová sestava eSuba.LG, selby se vrací na místo činu

Kdokoliv sledoval předminulý víkend Mistovství České republiky v počítačových hrách 2011, musel si ťukat na hlavu, co se to děje s největším favoritem tohoto turnaje, s eSubou. Ta si nejenže prošla menšími problémy v základní skupině, ale především se nedokázala soustředit na play off, které bylo pro tento tým osudné. I proto se možná vedení rozhodlo nabrat druhou sekci, která by měla stávající sekci namotivovat k lepším výsledkům, jak to bude mezi nimi vřít do budoucna? Můžeme se těšit na rivalské zápasy, ve kterých bude dominovat Tomáš "oskar" Šťastný?

Ladislav "Nodlle_____" Dyntar se k příchodu nové pětice hráčů a k tomuto netradičnímu kroku vyjádřil následovně, "Rozhodli jsme se pro tento netradiční krok, neboť jsme poslední dobou nebyli zcela spokojeni s výsledky naší stávající CS sekce. Zároveň se nám velice zalíbil přístup kluků kolem "ptexe" a myslíme si, že mají ohromný potenciál se zlepšovat a vítězit. Věříme, že vzájemná rivalita mezi oběma týmy povede k ještě lepším výsledkům, eSuba.INTEL začne opět naplno trénovat a soustředit se na reprezentaci eSuby a eSuba.LG dostane tu správnou motivaci pro svůj další růst. Chceme, aby obě sekce byly těmi nejlepšími u nás."

Oba dva týmy si tak jsou rovni a do budoucna se budou o přízeň vedení dělit stejnou měrou. Důležitým faktorem ale je, že ta sekce, která vyhraje World Cyber Games kvalifikaci (vedení s ničím jiným ani nepočítá), se stane hlavním reprezentantem eSuby.

K přestupu od eXtatus se vyjádřil i Petr "ptex" Tomášek, ""Uběhl už nějaký ten den od vydařeného MČR a my už pomalu začínali vzhlížet k dalším akcím, které se kvapem blíží. V průběhu tohoto rozjímání a herního klidu k nám přiletěla nabídka od eSuby, stát se druhým 1.6 týmem působícím pod jejich tagem. S tím, že se během určitého času rozhodne, který později bude i nadále v eSubě působit a který se naopak s tímto celkem rozloučí. Nemůžu říct, že bychom se v eXtatus měli špatně a chtěl bych tímto poděkovat za vše co pro nás lidé v tomto celku udělali. Strávili jsme tam skvělé časy, ale takovou výzvu - určitě hodně diskutovanou, nemůžeme už jen z principu odmítnout. Pro nás v týmu je to krok vpřed, něco co nebude snadné překonat a překážky se mají překonávat. Navíc, aby se netlachalo jen o "challenge", která tuhle možnost nabízí, tak samozřejmě přestupujeme pod v současnosti asi nejlepší zázemí, které se dá v ČR najít. Doufám, že to hecne jak nás, tak současnou sekci eSuby na co největší pecky a přípravu, abychom vytvořili co nejtvrdší konkurenční prostředí i pro ostatní celky a konečně vypravili do Koreje nějakej pořádně nadupaný tým!"

Sestava eSuba.INTEL

{#Česká Republika} Michael "jckl" Holý
{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný
{#Česká Republika} Michal "duke_duke" Hons
{#Česká Republika} Jindřich "jRi" Hochman
{#Česká Republika} Tomáš "gns" Pavlič

Sestava eSuba.LG

{#Česká Republika} Petr "ptex" Tomášek
{#Česká Republika} David "selby" Hloch
{#Česká Republika} Jan "Superstar" Růžek
{#Česká Republika} Petr "ppk" Šimák
{#Česká Republika} Petr "Petr.D" Danko

Obě sestavy se nyní perou v základních skupinách World Cyber Games o postup do play off a eSuba.INTEL má již zajištěnou účast na druhém GIGABYTE LAN finále. Druhý tým se o postup na LAN musí porvat.

Zdroj: eSuba
Štítky: eSuba