Přejít k hlavnímu obsahu

Skupiny pro Intel Challenge Super CUp 8 rozlosovány

2. 5. 2011 | 14:51 Counter Strike 1.6
Osmá sezóna Intel Challenge Super Cupu je zde a tentokrát se do soubojů naskrz Evropou pustí ty nejlepší týmy Starého kontinentu. Pojďme se podívat společně na rozlosování skupin.Švédsko, Norsko, Finsko, Lotyšsko, Ukrajina, Rusko, Dánsko a mnoho dalších zemí má zastoupení v osmém pokračování Intel Challenge Super Cupu. Tento původně čistě rusko-ukrajinský turnaj se přenesl do takové velikosti, že se o účast zajímají i ty nejlepší celky z celé Evropy.
Výchozí obrázek

Osmá sezóna Intel Challenge Super Cupu je zde a tentokrát se do soubojů naskrz Evropou pustí ty nejlepší týmy Starého kontinentu. Pojďme se podívat společně na rozlosování skupin.

Švédsko, Norsko, Finsko, Lotyšsko, Ukrajina, Rusko, Dánsko a mnoho dalších zemí má zastoupení v osmém pokračování Intel Challenge Super Cupu. Tento původně čistě rusko-ukrajinský turnaj se přenesl do takové velikosti, že se o účast zajímají i ty nejlepší celky z celé Evropy.

Dvaatřicet týmů, které dostaly šanci se představit v tomto turnaji, byly ve včerejších večerních hodinách rozděleny do  osmi skupin po čtyřech, odkud postoupí dva nejlepší. Ti pak s ostatními vytvoří play off, ze kterého vzejde osmička postupivších na LAN finále, které se i jako v loňském roce odehraje v kyjevské CyberSport Areně.

Rozlosování skupin

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Dánsko} mTw{#Švédsko} SK Gaming{#Ruská federace} Moscow Five{#Ukrajina} Na´Vi
{#Ukrajina} DTS{#Norsko} Deathwish{#Dánsko} Cheap Times!{#Finsko} munkka
{#Polsko} Fear Factory{#Ruská federace} Virtus.pro{#Ukrajina} KerchNET{#Ruská federace} tao
{#Ruská federace} Team Prior{#Ukrajina} TMS{#Lotyšsko} headache{#Polsko} MaxFloPlay
    
Skupina ESkupina FSkupina GSkupina H
{#Polsko} Frag eXe{#Švédsko} fnatic{#Dánsko} TCM Gaming{#Švédsko} Lions
{#Švédsko} RAGE{#Finsko} O-K{#Německo} ESC Gaming{#Německo} Alternate
{#Finsko} rootz{#Ukrajina} selectah!{#Ruská federace} USSR{#Španělsko} x6tence
{#Bělorusko} ultimo{#Polsko} US{#Lotyšsko} Escalate{#Ukrajina} Double D

Celý turnaj probíhá online, můžete se tak těšit na plnohodnotnou coverage podpořenou sázkami a novinkami z okolí všech týmů. Kdo podle vás postoupí na LAN finále?

Zdroj: HLTV
Štítky: ICSC 8