Přejít k hlavnímu obsahu

theSGL: OX prohrávají první zápas

9. 5. 2011 | 04:51 Counter Strike 1.6
Slovenský tým OX.enermax se ve včerejších večerních hodinách zapojili do nového evropského turnaje theSGL European Challenge 2011. Jejich prvním soupeřem byli britští Living Fire, jenž do zápasu šli jako favorité.První utkání nové prestižní celoevropské soutěže jednoznačně ovládli hráči z britských ostrovů. Living Fire, vedeni Andreasem "f0rsaKeN" Mckenziem, předvedli svým slovenským sokům, jak se hraje Counter Strike 1.6 za kanálem La Manche.
Výchozí obrázek

Slovenský tým OX.enermax se ve včerejších večerních hodinách zapojili do nového evropského turnaje theSGL European Challenge 2011. Jejich prvním soupeřem byli britští Living Fire, jenž do zápasu šli jako favorité.

První utkání nové prestižní celoevropské soutěže jednoznačně ovládli hráči z britských ostrovů. Living Fire, vedeni Andreasem "f0rsaKeN" Mckenziem, předvedli svým slovenským sokům, jak se hraje Counter Strike 1.6 za kanálem La Manche.

Na mapě de_dust2 začali Living Fire za teroristickou stranu, která jim do konce první části uhrála dvanáct bodů. Po změně stran se sice tým ze Slovenska snažil změnit průběh zápasu, britská reprezentace posilněná o francouzského hráče Amine "Blqck" Haouari získala své čtyři body a připsala si na své konto první vítězství a tři body.

Living Fire16vs.5OX.enermax
{#Velká británie} gabachoman
{#Francie} Blqck
{#Velká británie} f0rsaKeN
{#Velká británie} spinjnr
{#Velká británie} dUdLeY
 HLTV benq1 {#Slovenská Republika}
X-RaY {#Slovenská Republika}
will {#Slovenská Republika}
uno {#Slovenská Republika}
gioTive
{#Slovenská Republika}
Zdroj: HLTV
Štítky: theSGL