Přejít k hlavnímu obsahu

Dubnových Top10 dle portálu PLAYzone.cz

9. 5. 2011 | 13:21 Counter Strike 1.6
Dubnový měsíc je za námi a my jsme se mohli během jednoho měsíce těšit z mnoha skvělých turnajů. Jak ale dopadl měsíční žebříček deseti nejlepších českých a slovenských týmů? Koho hráči vyhnali na vrchol?Mistrovství České republiky, LanCraft Spring, SteelSeries King of The Hill, mnoho skvělých turnajů se odehrálo ve čtvrtém měsíci roku 2011. Nejen my, diváci, jsme se mohli dívat na skvělé zápasy na největších turnajích letošního roku. Jak si ale česko-slovenské týmy vedly dle předních zástupců naší scény? 
Výchozí obrázek

Dubnový měsíc je za námi a my jsme se mohli během jednoho měsíce těšit z mnoha skvělých turnajů. Jak ale dopadl měsíční žebříček deseti nejlepších českých a slovenských týmů? Koho hráči vyhnali na vrchol?

Mistrovství České republiky, LanCraft Spring, SteelSeries King of The Hill, mnoho skvělých turnajů se odehrálo ve čtvrtém měsíci roku 2011. Nejen my, diváci, jsme se mohli dívat na skvělé zápasy na největších turnajích letošního roku. Jak si ale česko-slovenské týmy vedly dle předních zástupců naší scény? 

   
   
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Porota hodnotila dle informací, které byly každému rozeslány. Každý pak udělal vlastní žebříček, který byl ohodnocen bodovým systémem.

 
 Bodový systém je velmi jednoduchý, nejlepší tým získá 10 bodů, desátý celek získá bod 1.
 
 Žebříček pro měsíc březen byl sestaven dle zápasů GIGABYTE ligy, SteelSeries King of The Hill #6 a #7 a MČR 2011 a LanCraft Spring.
 
   
 
1.{#Česká Republika} eXtatusTým si v žebříčku polepšil 
118 bodů
2.{#Česká Republika} eSuba

101 bodů
3.{#Slovenská Republika} SGC FofosNový tým v žebříčku
 
93 bodů
4.{#Česká Republika} nEophyteNový tým v žebříčku 87 bodů
5.{#Česká Republika} NecroRaisers 66 bodů
6.{#Česká Republika} Cracked Gamers 65 bodů 
7.{#Slovenská Republika} OX.enermaxTým si v žebříčku pohoršil 45 bodů
8.{#Česká Republika} Virtual World Royal FlushTým si v žebříčku pohoršil
 33 bodů
9.{#Česká Republika} eErinessTým si v žebříčku pohoršil 15 bodů
9.{#Česká Republika} Virtual World iTechnology.czTým si v žebříčku pohoršil 15 bodů
 
   
   
   

Za portál PLAYzone.cz hlasovali: Jiří Pacovský, Zdeněk Zoul, Michal Nagy, Jan Mrázek a Milan Švejda. Za zástupce klanů pak: Michael Holý, Tomáš Kotrla, David Hála, David Mestek, Karel Královec a Petr Šimák a Tomáš Ostrožlík.

Jaký by byl váš top10 za měsíc duben?