Přejít k hlavnímu obsahu

eSinge vítají novou kvalitní sekci

21. 5. 2011 | 18:33 Counter Strike 1.6
Multigamingová organizace eSinge se v nedávných dnech otřásla v základu. Komunitně vcelku neznámý tým totiž opustila kvalitní slovenská sekce, známá donedávna jako Made in Bratislava.Vedení celku se dle informacích na stránkách klubu rozhodli změnit týmovou strategii, doufají tak, že se vše obrátí a jejich počínání bude úspěšné. Proto se manažeři rozhodli propustit slovenskou sekci, která se k organizaci připojila začátkem letošního roku a pod tagem eSinge se zúčastnili LanCraft Spring 2011.
Výchozí obrázek

Multigamingová organizace eSinge se v nedávných dnech otřásla v základu. Komunitně vcelku neznámý tým totiž opustila kvalitní slovenská sekce, známá donedávna jako Made in Bratislava.

Vedení celku se dle informacích na stránkách klubu rozhodli změnit týmovou strategii, doufají tak, že se vše obrátí a jejich počínání bude úspěšné. Proto se manažeři rozhodli propustit slovenskou sekci, která se k organizaci připojila začátkem letošního roku a pod tagem eSinge se zúčastnili LanCraft Spring 2011.

Jejich místa zaujme jedna z nejznámějších sekcí naší scény a především účastníci MČR 2011, tým Tomáše "jAPKO" Chyby. Ten se svými kumpány reprezentoval donedávna Virtual World, kde se pod dodatečným tagem Royal Flush dělili o místo s konkurenčními vW iTechnology.cz. Rozhodnutí ke změně bylo ale více, vše se nám pokusil přiblížit kapitán týmu, Tomáš Chyba: "Důvodem našeho odchodu z týmu Virtual World byla menší neshoda s vedením(LorDem), který víceméně nedodržel pár bodů. Interní informace zveřejňovat nebudu. Vše by mělo zůstat mezi námi hráči a LorDem. Pojďme přímo k věci. Proč jsme přestoupili pod eSinge? Dle domluvy s hráči jsme se rozhodli, že podmínky se musí hodně lišit od posledního působení. Po domluvě s vedením eSinge, kde nám nabídli plnou podporu, jsme neváhali a ihned přestoupili. Doufáme, že vedení splní všechny podmínky, na kterých jsme se domluvili. Děkuji našim sponzorům a vedení v jejich důvěru k nám."

Sestava eSinge

{#Česká Republika}Tomáš "jAPKO" Chyba
{#Česká Republika}Karel "fredi" Královec
{#Česká Republika}Ondřej "zEus" Poledno
{#Česká Republika} Martin "kicul" Hauer
{#Česká Republika} Lukáš "uberblix" Vršecký

Zdroj: eSinge
Štítky: eSinge