Přejít k hlavnímu obsahu

FireGamers a DTS přidáni na seznam e-Stars Soul

23. 5. 2011 | 20:25 Counter Strike 1.6
Organizátoři turnaje e-Stars Seoul oznámili seznam kandidátů pro nadcházející turnaj, který se bude konat v Soulu, ve dnech 19-21 Srpna tohoto roku.
Výchozí obrázek

Organizátoři turnaje e-Stars Seoul oznámili seznam kandidátů pro nadcházející turnaj, který se bude konat v Soulu, ve dnech 19-21 Srpna tohoto roku.


Velkým překvapením je např. absence brazilského týmu FireGamers, nicméně organizátoři prozradili, že seznam týmů může být do začátku hlasování pozměněn, tj. do konce měsíce.
Můžeme si povšimnout, že na seznamu chybí obhájce titulu z minulého roku, polská jednička, tým Frag eXecutors. Ti si ovšem účast zajistili zmiňovanou výhrou v minulém roce, kde porazili domácí WeMade FOX.

Celkově 11 týmů z celého světa bude vybránopomocí hlasování a o posledních čtyřech účastnících se rozhodne na LAN kvalifikaci pořádané pro domácí týmy.
Hlasování fanoušků, se bude konat od 30.5 do 30.6, na oficiálních stránkách e-Stars Seoul. Po odehrání LAN kvalifikace pro Jihokorejské týmy, bude oznámen kompletní seznam týmů, konkrétně na začátku července.

Update 25.5.: Organizátoři e-Stars seoul dnes přidali na seznam možných účastníků korejského eventu dva týmy. Konkrétně se jedná o brazilské FireGamers a ukrajinský tým DTS, který jsme naposledy mohli vidět na online turnaji pořádaný australskou organizací fnatic. V tom se dostali až do semifinále, kde byli diskvalifikování. Dostanou příležitost na korejském e-Star Seoul?

Seznam nominovaných týmů

EvropaAsieAmerika
{#Švédsko} SK Gaming{#Korejská republika} redCode{#Spojené státy americké} Evil Geniuses
{#Švédsko} fnatic{#Kazachstán} k23{#Spojené státy americké} UMX
{#Finsko} Power Gaming{#Tchaj-wan} UMX{#Spojené státy americké} iDemise
{#Švédsko} Lions{#Čína} wNv{#Kanada} Area51
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Čína} TyLoo{#Argentina} Wild Ineters
{#Německo} mousesports{#Izrael} eSrael Artyk
{#Německo} Team Alternate{#Singapur} TitaNs{#Chile} punto.cL
{#Dánsko} mTw{#Singapur} XCN{#Brazílie} FireGamers
{#Dánsko} TCM-Gaming  
{#Francie} eSahara  
{#Norsko} Alchemists  
{#Francie} Millenium  
{#Ruská federace} Moscow Five  
{#Ruská federace} Virtus.pro  
{#Ukrajina} KerchNET  

{#Španělsko} x6tence

{#Ukrajina} DTS

  
Zdroj: HLTV
Štítky: e-Stars Soul