Přejít k hlavnímu obsahu

Formuje se nový tým, je to definitivní konec ex-LG?

15. 9. 2011 | 13:15 Counter Strike 1.6
Domácí scéna se pomalu probouzí z letního spánku a v celé komunitě zanikají staré týmy a vznikají nová přátelství. Nejedno překvapení na nás míří z každého koutu republiky, pojďme se podívat na jedno z nich.
Výchozí obrázek

Domácí scéna se pomalu probouzí z letního spánku a v celé komunitě zanikají staré týmy a vznikají nová přátelství. Nejedno překvapení na nás míří z každého koutu republiky, pojďme se podívat na jedno z nich.

Před prázdninami hodně komentovaný tým eSuba.LG na LAN finále české World Cyber Games kvalifikace totálně pohořel. Jedna z nejlepších sestav scény těsně před akcí vyměnila hned dva hráče  a doufala, že za pomoci největších hvězd tuzemské scény postoupí do korejského Busanu. Druhá sekce eSuby ale na akci vyhořela a všichni jsme tak čekali na konec srpna, respektive start třetí sezóny GIGABYTE ligy, jenž nám měl prozradit, co se s "ptexovci" stane. Sami hráči se v komentářích nechali slyšet, že čekají na konec letního volna, kdy všechno vyřeší a připraví se na nadcházející herní sezónu.

Do herního osudu mistrů ČR ovšem promluvil někdo, od koho se nečekalo, že se opět vrátí a bude mít chuť hrát. Stano "StaN" Levan, který v průběhu června odjel do Rakouska, kde strávil větší část léta, se vrátil a dává dohromady finalisty letošního turnaje Mistrovství ČR.


ptex a ppk, poslední dva hráči, kteří z původních eXtatus zůstali spolu

Kdo z vás si nepamatuje nebo si nemůže vzpomenout, tak připomínáme, že ve finále MČR 2011 se utkaly týmy eXtatus a SGC Fofos. Oba celky svedly náramnou bitvu, na jejímž konci se radovali čeští hráči okolo Petra "ptex" Tomáška. Po více jak třech měsících se cesty těchto dvou sestav opět setkávají, tentokrát ovšem ponesou společně jednu zástavu.

Z vítězné sestavy první sezóny GIGABYTE ligy tak pospolu nakonec zůstalo pouze duo ptex-ppk. Hráči opustili Davida "selby" Hlocha a Martina "zigurat" Slance, s nimiž se naposledy zúčastnili výše zmíněné WCG kvalifikace.

Na Slovensku se opět do tréninku dala trojice StaN-j0sse-gioTive, jedni z aktuálně nejlepších hráčů tuzemské scény. Z bývalé SGC Fofos sestavy tak chybí Jonáš "jonz" Rech a Tomáš "benq1" Masaryk, hráč konkurenčních BEAST.

Sestava JEDEM

{#Česká Republika} Petr "ptex" Tomášek
{#Česká Republika} Petr "ppk" Šimák
{#Slovenská Republika} Stano "StaN" Levan
{#Slovenská Republika} Martin "j0sse" Burik
{#Slovenská Republika} Martin "gioTive" Brumerčík

{#Česká Republika} Milan "e-Xite" Kubovec - náhradník

Podaří se této pětici hráčů v průběhu příštích měsíců nahrát dostatečný počet bodů pro postup na LAN finále MČR? A jak promluví do ligových zápasů?

Štítky: eSuba