Přejít k hlavnímu obsahu

Nejvíce sexy pokerové hráčky světa (2.díl)

14. 5. 2012 | 19:25 Poker
V druhém dílu našeho "sexy seriálu" jsme se snažili tentokráte vyjít vstříc názorům uživatelů a přinášíme vám pětici, která převládá ve většině komentářů.
Výchozí obrázek

V druhém dílu našeho "sexy seriálu" jsme se snažili tentokráte vyjít vstříc názorům uživatelů a přinášíme vám pětici, která převládá ve většině komentářů.

Ve všech sportovních odvětví jsou ženy, které jsou díky svému vzhledu  vynášeny do nebes – a ani v pokerovém světě tomu není jinak. Jsou ženy, které se zapíšou do historie, když trefí velký turnaj. Nicméně jsou i takové, které nic velkého netrefí a stejně se do podvědomí veřejnosti dostanou. V nejlepším případě jsou tyto skutečnosti spojené a je se opravdu na co dívat. A právě tyto výjimečné ženy vám postupně představíme v našem novém týdenním seriálu. Po první pětici dnes přinášíme další várku:

Vanessa Rousso VR 

Vlastním jménem Vanessa Ashley Rousso se narodila 5. února roku 1983 ve White Planes v New Yorku a je vlastníkem dvojího občanství – francouzského po otci a amerického po matce. Když byly Vanesse 3 roky, její rodina se přestěhovala do otcovy rodné země, kde žila až do svých deseti let, aby se znovu vrátili natrvalo do New Yorku. Vanessa byla od přírody ambiciózní dívka - vystudovala Duke Univerzitu a poté se chtěla věnovat studiu práva.  Nicméně v této době nastal zvrat a začala se věnovat pokeru, který ji uchvátil v roce 2005.

Ve světě pokeru se začala prosazovat prakticky ihned a důkazem tomu je finálová účast o rok později na WPT $25.000 NLHE championship, kde obsadila 7. místo, za které si odnesla $263.625. Největší výhra Vanessy se datuje v květnu roku 2009, kdy nenašla přemožitele v EPT Gran Final High Rolleru a inkasovala $946.696. Nicméně Vanessa má za sebou již tolik úspěchů, jenž by vydaly na celou stránku. Výborné výsledky ji vynesly profesionální smlouvu s PokerStars a na on-line pokeru ji můžete potkat pod nickem „LadyMaverick“.


S výdělkem více jak $3,5M patří mezi pět nejlepších hráček historie. Má ráda sky diving, cestování, šachy, lyžování, běhání a její nejoblíbenější herec je Brad Pitt.

Jennifer TillyJT

Jennifer Elizabeth Chan se narodila 16. září roku 1958 v Harbor City v Los Angeles.  Její exotický vzhled zdědila po otci, který je čínský Američan a její matka je irsko – finská učitelka. Jennifer začínala ve světě jako seriálová herečka a mezi větší role patří účast v detektivním seriálu Fraiser. Od roku 1984 do roku 1991 byla vdaná za jednoho z tvůrců žluté rodinky Simpsonovi - Sama Simona. V roce 1994 byla nominována na Oscara za vedlejší roli ve filmu Woodyho Allena. Její herecká kariéra se začala ubírat jiným směrem – pokerovým.

 

V roce 2004 totiž na jednom hollywoodském večírku potkala Phila Laaka. Začali spolu chodit a bylo rozhodnuto, čemu se bude věnovat v následujících letech. O rok později vyhrála $1.000 Ladies Event na WSOP a k tomu odměnu $158.625. O dalších pár měsíců vyhrála Ladies Event na WPT a začala dostávat pozvánky do nejvěhlasnějších tv show – Showdown Celebrity Poker, Poker Royale GSN, nebo Poker Superstars. Postupem času se Tilly spíše jeví, jako osobnost a ne jako profesionální hráčka.


Koncem roku 2008 oznámila její ukončení pokerové kariéry. Nicméně to jí nevydrželo příliš dlouho a v roce 2010 opět seděla u pokerových stolů a její výhry přesáhly $600.000.

 

Chantel McNulthy
CH
Chantel se narodila v roce 1980 v Dallasu. Už jako patnáctiletou jí zajímal svět pokeru a pomaličku začala do tohoto úžasného světa nakukovat. V té době její otec (úspěšný podnikatel) nebyl spokojen a pohrozil jí tím, že ukončí její studia na vysoké škole, pokuď i nadále bude hrát poker. Na tyto výhružky otce nedbala a vyrazila do Las Vegas, kde si pořídila falešný průkaz plnoletosti a usedla na cash games NLHE $2/$5. Mezi její největší úspěchy lze řadit 17. místo na Mandalay Bay Poker Championship, kde v NLHE Eventu inkasovala $17.500. Do té doby byla její největší výhra $5.369. Není známo, kolik dokázala vyhrát na cash games, ale celkové výhry dosahují $28.000.

Chantel byla velmi kontroverzní hráčka a více, než hráčským uměním, se zapsala do podvědomí veřejnosti  jejími vtípky -  například při rozhovoru s reportérem  : „Mám nové dvojky - F, chcete si sáhnout“?. 

Chantel se nechala slyšet, že v příštích 15 letech se chce ze světa pokeru stáhnout, dokončit svou vysokou školu a věnovat se obchodu. Nicméně to vypadá, že své rozhodnutí přehodnotila o několik let dříve, protože v posledních několika letech o ní není vidu, ani slechu.

Liz LieuLL

 Liz pochází z Vietnamu, kde se narodila 2. srpna roku 1974. Lieu byla v jejích pokerových začátcích primárně cash games hráčka a nic nenasvědčovalo tomu, že by tomu mělo být jinak. Nicméně vše se změnilo v roce 2005, kdy jí John Phan vyhecoval k účasti na World Series of Poker v eventu $1.500 No Limit Holdem. Ve svém prvním větším turnaji potvrdila své výborné schopnosti a skončila na 5. místě za $168.000. V tomtéž roce cashovala také v eventu $5.000 No Limit Holdem a $3.000 No Limit Holdem.

 

Další úspěchy zaznamenala ještě tentýž rok v Las Vegas v Bellagiu, kde se konala serie Festa Al Lago. V eventu $2.000 No Limit Holdem se umístila na čtvrtém místě, v následujícím eventu na 16. místě a celkově si odnesla domů částku $80.000. Liz byla stále hladová po úspěších a několikrát skončila v TOP 10 ve vyhlášených turnajích – World Poker Finals, Five Diamonds World Poker Classic a Gold Strike World Open. 

Do té doby stále neměla na kontě jediné vítěztví, ale to se změnilo v roce 2006 na L.A Poker Classic, když se jí podařilo zvítězit v $1.000 NLHE Eventu a stejné vítězství zopakovala i o rok později! V roce 2007 podepsala exklusivní smlouvu s ChiliPoker, kde působí, jako ambasador.
Její celkové výhry přesahují $1M a jistě o ní ještě uslyšíme.

 

Fatima Moreira de MeloMor
Fatima se narodila 4. července roku 1978 v Rotterdamu. Než objevila tato holandská kráska poker, byla profesionální pozemní hokejistkou. V reprezentaci debutovala 21. října v roce 1997 v utkání proti Německu, které nakonec reprezentantky Nizozemska vyhrály 2 – 1. Ve 191 mezistátních zápasech zaznamenala 30 tref a její výčet úspěchů je neuvěřitelný. Získala 6x zlatou medaili včetně té olympijské.  Kromě její sportovního života se věnovala i moderátorské činnosti, kde v nizozemské televizi uváděla několik programů. V jejím repertoáru nechybí ani chvilková kariéra zpěvačky, když nazpívala ústřední melodii pro hokejový šampionát.

V roce 2006 získala magisterský titul a v témže roce byla vyhlášená sportovkyní roku. Byla několikrát tváří v tv spotech banky Rabobank a momentálně žije s profesionálním tenistou Raemonem Sluiterem.

PokerStars „SportStar“ se stala díky tomu, že herna PokerStars hledala novou tvář pro Nizozemsko a Fatima jednoznačně převyšovala ostatní konkurenty. Nemá za sebou výrazné úspěchy, nicméně ty jistě v budoucnu přijdou.

Jak se vám líbil náš výběr? Kdo by se podle Vás měl objevit v dalších dílech seriálu?