Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze se angažuje ve změnách NiP

26. 6. 2013 | 01:14 League of Legends
Do LCS se konečně dostává Čech! Bývalé AD carry eXtatus, později Samurai in Jeans / Heimerdingers Colossi, Aleš "Freeze" Kněžínek, dostává šanci v Ninjas in Pyjamas.Freeze se od neúspěchu v Summer Promotionu do LCS stáhl do pozadí týmu Heimerdingers Colossi a nebyl schopen se zúčastnit ani nedávného DreamHacku z důvodu hospitalizace. Bez potřeby změny by byl jeho tým na švédské akci jedním z favoritů, nakonec si ale odnesli "pouze" třetí místo a Aleš kvůli nemoci zůstal bez mezinárodního ocenění.
Výchozí obrázek

Do LCS se konečně dostává Čech! Bývalé AD carry eXtatus, později Samurai in Jeans / Heimerdingers Colossi, Aleš "Freeze" Kněžínek, dostává šanci v Ninjas in Pyjamas.

Freeze se od neúspěchu v Summer Promotionu do LCS stáhl do pozadí týmu Heimerdingers Colossi a nebyl schopen se zúčastnit ani nedávného DreamHacku z důvodu hospitalizace. Bez potřeby změny by byl jeho tým na švédské akci jedním z favoritů, nakonec si ale odnesli "pouze" třetí místo a Aleš kvůli nemoci zůstal bez mezinárodního ocenění.

Včerejším večerem si ale pravděpodobně nejlepší AD carry u nás konečně splnilo sen. Ninjas in Pyjamas se na něj obrátili s neodmítnutelnou nabídkou angažmá v týmu, který ke konci minulé sezóny překvapil nejednoho favorita Championship Series, než vypadl ve čtvrtfinále s Evil Geniuses. Tehdejší Copenhagen Wolves si tak museli zasloužit místo v promotionu a byl to právě Freeze se Samurai in Jeans, které Dáni vyřadili v zápasu o postup.


Aleš (vpravo) to od dresu eXtatus dotáhl až do letní LCS (foto: Jindra Malý)

Poslední dva týdny však nešly vstříc dánským talentům, prohráli šest z celkových osmi zápasů a drží tak poslední místo po nedělní prohře s SK Gaming. Očividně se proto organizace rozhodla vyměnit hned základní trojku týmu na pozicích AD carry, junglera a topaře.

Jak je již zmíněno výše, AD carry za Ninjas in Pyjamas bude zastávat Aleš 'Freeze' Kněžínek, zatímco GodBro a Svenskeren pustí svoje pozice dvojici Alešových spoluhráčů z Heimerdingers Colossi. Švéda Tobiase 'Malunoo' Magnussona a Litevce Vytautase 'extinkt' Melinauskase (který se přesouvá ze svého midu na top) uvidíme příští týden v následujících zápasech LCS:

TÝM 1TÝM 2ČAS
{#Evropská unie} NiPvs.{#Polsko} MeetYourMakerssobota 29. 6. v 18:00
{#Evropská unie} NiPvs.{#Ruská federace} Gambit Gamingneděle 30. 6. v 19:00

Nová sestava Ninjas in Pyjamas

{#Dánsko} Søren 'Bjergsen' Bjerg – Mid Lane
{#Dánsko} Martin 'Deficio' Lynge – Support
{#Litva} Vytautas 'extinkt' Melinauskas – Top Lane
{#Česká Republika} Aleš 'Freeze' Kněžínek – AD Carry
{#Švédsko} Tobias 'Malunoo' Magnusson – Jungler