Přejít k hlavnímu obsahu

GIGABYTE Liga: Shrnutí turnaje, konečné pořadí

6. 7. 2013 | 00:16 Counter-Strike 2
Kromě Trackmanie se za pátek stihl odehrát i celý CS:GO turnaj. Kdo se umístil na nejvyšších místech a jaké získal ceny?
Výchozí obrázek

0

Kromě Trackmanie se za pátek stihl odehrát i celý CS:GO turnaj. Kdo se umístil na nejvyšších místech a jaké získal ceny?

LAN finále ve hře Counter-Strike: Global Offensive se zúčastnilo 8 nejlepších týmů z online fáze. Od třinácté hodiny páteční, takže s menším zpožděním, se turnaj začal hrát a končí až nyní, v nočních hodinách. Turnaj se hrál formátem BO3 SE, tudíž čtyři týmy si přišly zahrát pouze dvě mapy, ale ty si i tak alespoň přišly na body do MČR klasifikace, kterých se rozdalo celkem 620.

Mezi nejlepší čtyři pak postoupili eSuba.INTEL, nEophyte.FSP, eEriness a překvapivě i SkyRiders. První jmenovaní se do po vítězství na dvou respektive třech mapách dostali do finále, kde předvedli krásné bitvy, stejně jako eE a SkyR se popraly o bronzovou pozici, kterou doprovázela neméně pěkná cena. Kdo tedy nakonec zvítězil? Kompletní průběh turnaje si můžete prohlédnout přímo v turnajovém systému PLAYzone.

1

VÍTĚZEM PRVNÍ CS:GO GIGABYTE LIGY SE STÁVAJÍ NEOPHYTE.FSP !!

Celkové pořadí:

  • 1. místo: nEophyte.FSP - KAPARZO, Vanto, leskow, STYKO, sneix
    5x grafická karta GIGABYTE GTX 660 + hra Metro Last Night
  • 2.místo: eSuba.INTEL - xrayL, uno1, dzony P., rusel1, gioTive
    5x harddisk WD Caviar Black EX - 2 TB + hra Zaklínač 2: Vrahové králů
  • 3.místo: eEriness.E-Blue - Bordel, KLOCEK, Luka5, nub1um, jEkYL
    5x AVerMedia TV Tuner

Na detaily cen se můžete podívat v pár dnů starší novince ohledně turnaje, stejně jako si můžete prohlédnout fotky přímo z místa konání na našem Facebookovém profilu. Díky za podporu!

1

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.