Přejít k hlavnímu obsahu

Blíží se vydání Left 4 Dead 3?

7. 8. 2013 | 11:30
Z Valve unikly důkazy, že se chystají vydat pokračování velmi úspěšné hry Left 4 Dead.Prvním důkazem je screenshot ze Steam Store, kde po zadání "Left 4 Dead" do vyhledávače se objevila hra Left 4 Dead 3. Je-li tento obrázek skutečný, tak jasně dokazuje novou verzi Left 4 Dead na Steamu.
Výchozí obrázek

Left 4 Dead

Z Valve unikly důkazy, že se chystají vydat pokračování velmi úspěšné hry Left 4 Dead.

Prvním důkazem je screenshot ze Steam Store, kde po zadání "Left 4 Dead" do vyhledávače se objevila hra Left 4 Dead 3. Je-li tento obrázek skutečný, tak jasně dokazuje novou verzi Left 4 Dead na Steamu.

Left 4 Dead 3 na Steamu
(klikni na obrázek pro zvětšení)

Další důkazy jsou ve formě tzv. changelogu, které unikly přímo z Valve. Changelog dokazuje, že chystají vydání nové hry Left 4 Dead 3. Můžeme si také ale všimnout, že se tam nachází i hra Source 2, jedná se o další díl hry Counter Strike: Source? O tom můžeme použe spekulovat a až nejbližší dny či týdny ukáží zda jsou tyto informace pravdivé nebo pouhé flámy.

Changelog Valve

Changelog Valve

Tyto důkazy ukazují, že třetí díl této hry je na cestě nebo je to nějaký pokus o podvod a je to práce zkušeného grafika ve Photoshopu? Hlasujte v anketě!