Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze končí u Ninjas in Pyjamas!

1. 5. 2014 | 18:04 League of Legends
První český progamer ve hře League of Legends Aleš 'Freeze' Kněžínek se ocitá bez týmu!Freeze působil pod vlajkou organizace Ninjas in Pyjamas delší dobu, ze současné sestavy vlastně nejdéle. Za necelý rok zůstal v týmu i přes opakované proměny sestav, vždyť kromě současné pětky prošlo týmem celkem dvanáct jiných hráčů!
Výchozí obrázek

První český progamer ve hře League of Legends Aleš 'Freeze' Kněžínek se ocitá bez týmu!

Freeze působil pod vlajkou organizace Ninjas in Pyjamas delší dobu, ze současné sestavy vlastně nejdéle. Za necelý rok zůstal v týmu i přes opakované proměny sestav, vždyť kromě současné pětky prošlo týmem celkem dvanáct jiných hráčů!

Nyní ovšem tato kapitola Alešova života progamera končí. Na své Facebook fanpage dnes odpoledne oznámil, že na jeho místo se do NiP stěhuje dnes již bývalý Marksman LCS týmu Copenhagen Wolves - Konstantinos 'FORG1VEN' Tzortziou.

Jak to bude s Freezem dále je zatím absolutně neznámé, ale jak známe LoL scénu, tak se první informace objeví již brzy na Redditu, tudíž nezapomeňte sledovat naše stránky. Viděli byste Aleše například právě namísto FORG1VENa v týmu CW, který hraje LCS? Určitě by si to zasloužil!

Nynější sestava Ninjas in Pyjamas:

{#Dánsko} Morten 'ZoroZero' Rosenquist - Top Laner
{#Švédsko} Johan 'Hulberto' Johansson - Jungler
{#Norsko} Erlend 'nukeduck' Holm - Mid Laner
{#Řecko} Konstantinos 'FORG1VEN' Tzortziou - Marksnan
{#Španělsko} Alfonso Aguirre 'Mithy' Rodriguez - Support

Štítky: freeze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.