Přejít k hlavnímu obsahu

KAPARZO a GuardiaN opět národními kapitány

26. 5. 2016 | 19:47 Counter-Strike 2
Letošní klání národních týmů s názvem The World Championship 2016 se již blíží a od včerejšího odpoledne oficiálně známe také kapitány jednotlivých účastníků.V loňském roce byli kapitány české a slovenské reprezentace dvě známá jména a to Ladislav 'GuardiaN' Kovács a David 'KAPARZO' Lacina, není tak žádným překvapením, že tito dva povedou národní tým za úspěchem i v letošním roce.
Výchozí obrázek

Letošní klání národních týmů s názvem The World Championship 2016 se již blíží a od včerejšího odpoledne oficiálně známe také kapitány jednotlivých účastníků.

V loňském roce byli kapitány české a slovenské reprezentace dvě známá jména a to Ladislav 'GuardiaN' Kovács a David 'KAPARZO' Lacina, není tak žádným překvapením, že tito dva povedou národní tým za úspěchem i v letošním roce.

TWC 2016

Pokud se ohlédneme za loňským ročníkem, tak Slovensko opanovalo svoji skupinu, v rozhodujícím zápase o postup však GuardiaNův tým padl s Polskem. Pro českou reprezentaci bude letošní ročník o napravení reputace, loni se sestava pod vedením Kaparza ani nedostala do hlavní části soutěže. Úřadujícím šampionem TWC je národní tým Francie.

Na kompletní seznam kapitánů se můžete podívat zde. Na seznamu nalezneme mimo méně známých jmén z jiných kontinentů také staré známé hráče jako je NEO z Polska, manažera NiaKa z Francie nebo evropskou hvězdu současné scény NiKa z Bosny a Hercegoviny.

Na složení jednotlivých reprezentací si zatím budeme muset počkat. Vy se však nestyďte a zkuste si zahrát na manažery a do komentářů nám napište, jak byste český a slovenský národní tým v CS:GO složili vy, kreativitě se meze nekladou!

Zdroj: e-frag.net
Štítky: TWC, TWC 2016
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.