Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze končí v základní sestavě H2K!

29. 7. 2016 | 16:46 League of Legends
Že by konec jedné velké kapitoly? Aleš "Freeze" Kněžínek dnes oficiálně oznámil, že o víkendu nenastoupí do posledního týdne LCS EU kvůli táhlým zraněním zápěstí.Napsali jsme o tomto tématu nejeden článek a nedávno jsme se dokonce bavili o tom, co kdyby slavný český hráč musel ukončit kariéru. Nyní je tomu opět o krok blíže. Problémy se již dostali do takového stádia, kdy pro své vlastní zdraví Freeze opouští základní sestavu H2k Gaming a jeho místo zaujme starý známý Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou.
Výchozí obrázek

Že by konec jedné velké kapitoly? Aleš "Freeze" Kněžínek dnes oficiálně oznámil, že o víkendu nenastoupí do posledního týdne LCS EU kvůli táhlým zraněním zápěstí.

Napsali jsme o tomto tématu nejeden článek a nedávno jsme se dokonce bavili o tom, co kdyby slavný český hráč musel ukončit kariéru. Nyní je tomu opět o krok blíže. Problémy se již dostali do takového stádia, kdy pro své vlastní zdraví Freeze opouští základní sestavu H2k Gaming a jeho místo zaujme starý známý Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou.

Freeze

Ani se nedá říct, že by to byl pro aktuálně pátý tým LCS EU tak velký downgrade. Škoda je to spíše pro fanoušky českého hráče. Kněžínek dlouhá léta patřil za nejlepšího hráče svého týmu a když konečně měl šanci probojovat se na Worlds, jeho cesta za snem je nyní přerušena.

Kdo ví, jestli bude schopen se ještě vrátit zpět do kolotoče LCS, nebo se začne orientovat směrem ke koučování nebo třeba domácí scéně - co kdyby se objevil například na Mistrovství ČR? Nyní ho však čeká jediná věc, a to pouhý odpočinek. Sám na Facebooku prohlásil, že poslední dva týdny hru nezapl na jediné soloQ a s týmem nyní zůstane jako psychická podpora.

Jedno je však jasné, již tuto sobotu se opět obnoví botlinka FORG1VEN, VandeR - oba hráči spolu údajně vůbec nevychází a VandeR sám prohlásil, že pokud s řeckým hráčem bude muset hrát, raději tým opustí. Nyní však není čas na podobné potíže, světový šampionát je na dosah.

Celé vyjádření Aleše "Freeze" Kněžínka ke svým zdravotním potížím:

Štítky: freeze
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.