Přejít k hlavnímu obsahu

MSI vydává X99A WORKSTATION

15. 8. 2016 | 16:50 Všechny hry
Navržena tak, aby uspokojila i nejnáročnější profesionály.
Výchozí obrázek

Navržena tak, aby uspokojila i nejnáročnější profesionály.

MSI oznamuje nejnovější základní desku X99A WORKSTATION. Věnováno uživatelům vyžadující dokonalou stabilitu a výkon pro optimální produktivitu, zatímco hledají velkou variaci v připojení a ukládání dat. Nová X99A WORKSTATION na ně jistě zapůsobí. Použitím komponentů Military Class 5 je X99A WORKSTATION optimalizována pro použití pamětí ECC Registered DIMM (RDIMM) zatímco získává výkonnost a stabilitu díky DDR4 Boost. Základní deska X99A WORKSTATION uspokojí i nenáročnější profesionály.

X99A WORKSTATION

Military Class VZařazení základní deska – Workstation: optimální a stabilní zpracování dat, musí být garantováno. Použitím komponentů nejvyšší kvality společně s bezkonkurenčním PCB designem a extrémním testováním. Pro toto byl design X99A WORKSTATION optimalizován. Pro přesouvání dat je vyžadována většinou uživatelů široká škála konektorů jako jsou U.2, M.2 and SATA porty. X99A WORKSTATION umožnuje připojení jakýkoliv z nejnovějších a největších HDD a SSD disků.

PLNÁ PODPORA ECC REGISTERED DIMM (RDIMM)

ECC RDIMMWorkstation je v podstatě používána pro pracovní a soukromé foto a video úpravy nebo jiné vytváření kontentu. Spolehlivost a stabilita datových procesů a přesunů bývá jedním z největších aspektů jakékoliv workstationy. Pro minimalizování chyb v datech a dosažení nejlepší stability je X99A WORKSTATION navržená tak, aby podporovala ECC Registered DIMM (RDIMM), to nejlepší řešení pro profesionální servery v obchodních a data centrech.

NESKUTEČNÁ RYCHLOST ÚLOŽIŠTĚ

Turbo U.2 je prezentováno pro podporu nejnovějších a největších NVMe SSD disků na trhu. Umožňuje přesouvat data rychlostí až 2400 MB/s. Turbo M.2 je nyní chráněno unikátním M.2 Steel Armor pro lepší ochranu proti elektromagnetickému rušení.

2X RYCHLEJŠÍ USB 3.1 GEN2 TYPU-A A TYPU-C

Kopírování oblíbených her, hudby a filmů přes USB 3.1 Gen2 s rychlostí až 10Gb/s! USB Typu-C umožňuje všechny výhody z USB 3.1 Gen2 kombinovat s pohodlím konektoru USB Typu-C. Tento oboustranný konektor umožňuje bez námahy připojovat USB zařízení. Perfektní pro nejnovější chytré telefony a pro další generaci SSD disků a jiných přenosných zařízení. Tyto zařízení vyžadují jenom kabel USB Typu-C, jak pro nabíjení, tak i pro přenos dat.

DDR4 BOOST

Díky plnému izolování paměťových obvodů od ostatních komponentů zajišťuje DDR4 Boost nejčistší možný přenos pro maximální výkon a stabilitu. 

Více informací o základní desce: MSI X99A WORKSTATION.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.