Přejít k hlavnímu obsahu

TWC QR2: Slovensko prohrává 0:2 s Tureckem

23. 8. 2016 | 15:30 Counter-Strike 2
Druhé kvalifikační kolo The World Championship bylo rozlosováno. Česko a Slovensko znají své budoucí soupeře.UPDATE #2: Ve značně oslabené sestavě prohrává Slovensko s Tureckem na mapách Cache a Mirage 8:16, resp. 7:16. Tým tak vypadává z turnaje. Za skromnou reprezentaci děkujeme a gratulujeme. Přejeme hodně úspěchů v příštím ročníku nebo v turnaji WESG!
Výchozí obrázek

Druhé kvalifikační kolo The World Championship bylo rozlosováno. Česko a Slovensko znají své budoucí soupeře.

UPDATE #2: Ve značně oslabené sestavě prohrává Slovensko s Tureckem na mapách Cache a Mirage 8:16, resp. 7:16. Tým tak vypadává z turnaje. Za skromnou reprezentaci děkujeme a gratulujeme. Přejeme hodně úspěchů v příštím ročníku nebo v turnaji WESG!

UPDATE #1: Slovensko dnes čeká první zápas TCW 2016. Od 16:00 se utká s Tureckem, které bude mít ve svých řadách hvězdného Xantarese. Naopak za Slovensko nenastoupí GuardiaN, který je na bootcampu v LA a ani Styko a Zero, kteří mají týmové povinnosti. Nahradí je tak trojice hráčů eSuba benq1, MonttY a HenkkyG. Zápas můžete sledovat na Azubu E-Frag.


 

Dvaatřicet týmů bojovalo v QR1 o postup do druhého kvalifikačního kola, odkud je to už jen jeden krok k postupu do základních skupin turnaje. Z postupu se ale radovala jen osmička nejlepších. Kromě vítězství několika favoritů (Turecko či Bulharsko), se podařilo Estonsku zaskočit Ukrajinu a Slovinsko dokonce postoupilo přes Velkou Británii.


Bude se kapitán Česka radovat i po zápase s Portugalskem?

Ačkoliv jsem tajně doufal v souboj Slovensko - Česko, dočkali jsme se docela zajímavého rozlosování. Náš loňský přemožitel Island se utká s výše zmíněným Slovinskem, Slovensko bude hrát s Tureckem a my, Česko, můžeme očekávat "návštěvu" Foxe a jeho Portugalska.

Zápasy QR2

{#Slovenská Republika} Slovenskovs.{#Turecko} Turecko
{#Portugalsko} Portugalskovs.{#Česká Republika} Česká republika
{#Dánsko} Dánskovs.{#Litva} Litva
{#Maďarsko} Maďarskovs.{#Estonsko} Estonsko
{#Španělsko} Španělskovs.{#Bulharsko} Bulharsko
{#Kazachstán} Kazachstánvs.{#Chorvatsko} Chorvatsko
{#Finsko} Finskovs. Černá Hora
{#Island} Islandvs.{#Srbsko} Slovinsko

Dle všech informací se všechny zápasy mají odehrát během příštího týdne. Držíme našim reprezentantům palce a doufáme, že do další fáze postoupí jak Češi, tak i Slováci.