Přejít k hlavnímu obsahu

WESG: eSuba prohrává ve finále kvalifikace

29. 9. 2016 | 01:58 Counter-Strike 2
Konečně došlo i na střední Evropu! Kvalifikace na světový šampionát WESG probíhá v těchto dnech a naše reprezentace mají nakročeno postoupit do Kyjeva.UPDATE 02:00 - eSuba po třímapové bitvě prohrává s maďarskými Pixel. Těsná prohra na dust2 se nejspíše podepsala ve třetí mapě, cache, kde slovenská sestava prohrála 10-16. Reprezentaci nicméně gratulujeme a doufáme, že je uvidíme v dalším ročníku.
Výchozí obrázek

Konečně došlo i na střední Evropu! Kvalifikace na světový šampionát WESG probíhá v těchto dnech a naše reprezentace mají nakročeno postoupit do Kyjeva.

UPDATE 02:00 - eSuba po třímapové bitvě prohrává s maďarskými Pixel. Těsná prohra na dust2 se nejspíše podepsala ve třetí mapě, cache, kde slovenská sestava prohrála 10-16. Reprezentaci nicméně gratulujeme a doufáme, že je uvidíme v dalším ročníku.

UPDATE 21:09 - Maďarští Pixel poráží AT POWERHOUSE 2-0 a postupují do finále. To se odehraje ještě dnes.

UPDATE 20:55 - Slovenská eSuba poráží na třetí mapě Team of Miracles jasně 16-3 a postupuje do finále. V něm se nejspíše utká s maďarskými PixeL.

WESG je světový šampionát pod patronátem organizátorů Star Ladder a finančně jej zaštiťuje čínská společnost Alibaba Group. Turnaj má nakročeno stát po vzoru World Cyber Games znovuzrozenými olympijskými e-sports hrami, neboť pouze týmy jednoho národa smí hrát kvalifikaci a postoupit na závěrečný turnaj.


Tomáš "benq1" Masaryk je s eSubou dva kroky od historického úspěchu!

Předtím, než ale postoupí týmy do Číny na vyvrcholení, musí podstoupit offline kvalifikaci, která se letos koná v Kyjevě. Dvacítka kvalifikovaných, kde najdeme týmy jako Virtus.pro, GODSENT, Epsilon, .Norway (což je mix nejlepších norských hráčů) či Dignitas a Astralis, bude ještě během posledních zářijových dní doplněna o nejlepší tým ze střední Evropy, kam bylo zařazeno Česko a Slovensko.

V konkurenci 23 týmů z celého regionu, se přihlásilo hned šest sestav. eStars v čele s Jakubem "LogaN" Moravcem, ryze slovenská eSuba s Petrem "naturaL" Turčanem a oblíbeným streamerem Radoslavem "rdo" Tóthem, Majestic Lions za které hrál Tomáš "xray" Ostrožlík a čeští FRNDS a Team of Miracles, což je mix, který vede David "KAPARZO" Lacina.

Slovenská eSuba odehrála v turnaji 2 zápasy, oba proti maďarským celkům. FURY.EU, druhý soupeř týmu, porazil ve svém putování pavoukem českou sestavu Wild Owl. Lacinovo Miracles porazili maďarské Spixels a KNOWY. V semifinále, které se odehraje dnes od 18:00 se utká právě s eSubou.

Ve druhé části pavouka se nejdál dostali Majestic Lions, kteří porazili maďarské ROR, rakouské ROYAL, avšak ve čtvrtfinále nestačili na maďarské Pixel. Ti se ve druhém semifinále utkají s rakouskými APH.

Všechny výsledky naleznete zde

WESG - Střední Evropa - Kvalifikace
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Slovenská Republika} eSuba2   
 18:00 {#Slovenská Republika} eSuba1 
{#Česká Republika} Team of Miracles1   
    {#Maďarsko} PIXEL
{#Rakousko} AT POWERHOUSE0  Vítěz
 19:00 {#Maďarsko} PIXEL2 
{#Maďarsko} PIXEL2   
 

 

Team of Miracles {#Česká Republika}
vs.{#Slovenská Republika} eSuba
KAPARZO {#Česká Republika}
oKKo {#Česká Republika}
czMARV {#Česká Republika}
azak {#Česká Republika}
BLUEE {#Česká Republika}
 
{#Slovenská Republika} MonttY
{#Slovenská Republika} HenkkyG
{#Slovenská Republika} benq1
{#Slovenská Republika} rdO
{#Slovenská Republika} naturaL
 DNES 18:00 
1 

 2

Tak jako tak jsme rádi, že se ve finále kvalifikace objeví jeden česko-slovenský reprezentant. Samozřejmě je nám líto, že do turnaje zasáhlo jen pět tuzemských týmů. I tak budeme všem držet palce, aby do Kyjeva postoupil právě náš zástupce.