Přejít k hlavnímu obsahu

zews bude trénovat Team Liquid

11. 11. 2016 | 22:58 Counter-Strike 2
Tápající bývalá americká jednička, Team Liquid, přibírá do svých řad nového trenéra. Z konkurenčních Immortals přichází Wilton "zews" Prado.Bývalý trenér SK Gaming a následný hráč Immortals přichází posílit Team Liquid ve chvíli, kdy se jim výsledkově nedaří. Tým před ním trénoval od května do října jiný brazilský uspěšný kouč Luis "peacemaker" Tadeu.
Výchozí obrázek

Tápající bývalá americká jednička, Team Liquid, přibírá do svých řad nového trenéra. Z konkurenčních Immortals přichází Wilton "zews" Prado.

Bývalý trenér SK Gaming a následný hráč Immortals přichází posílit Team Liquid ve chvíli, kdy se jim výsledkově nedaří. Tým před ním trénoval od května do října jiný brazilský uspěšný kouč Luis "peacemaker" Tadeu.

Liquid zazářili na turnaji ESL One New York, kde skončili až v semifinále na pozdějších vítězích Natus Vincere. I tak jim ale sebrali jednu mapu a v sérii vedli 1:0. Americká sestava ale následně kompletně vybouchla na ESL Pro Finals S4 v Sao Paulu, kde nejdříve prohráli 2-16 s OpTic Gaming a následně i s EnVyUs a Mousesports. 

Majitel Team Liquid přiznal, že hráči si Wiltona vybrali sami, neboť u nich má respekt a je u nich oblíbený. Oficiální stanovisko ale prozatím nebylo vydáno.

Sestava Team Liquid

{#Spojené státy americké} Nick "nitr0" Cannella
{#Spojené státy americké} Spencer "Hiko" Martin
{#Spojené státy americké} Jonathan "EliGE" Jablonowski
{#Spojené státy americké} Josh "jdm64" Marzano
{#Dánsko} Jacob "Pimp" Winneche

{#Brazílie} Wilton "zews" Prado - trenér

Štítky: team liquid