Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší hráči CZ/SK bojují o LAN finále!

16. 11. 2016 | 23:43 Hearthstone
O2 COOL HearthStone liga pomalu a jistě finišuje! Po první části třetí kvalifikace je ve hře o postup na LAN finále mistr ČR a jeden z nejlepších našich hráčů!Matyáš "Matty" Kalužný nebo Oldřich "Faeli" Mahdal, to jsou dva nejlepší tuzemští hráči, kteří se poperou už dnes o postup na LAN finále O2 COOL HearthStone ligy! Připojí se jeden z nich ke kvartetu Eratrion, Wiarnot, HAVAISMURf a Durango?
Výchozí obrázek

O2 COOL HearthStone liga pomalu a jistě finišuje! Po první části třetí kvalifikace je ve hře o postup na LAN finále mistr ČR a jeden z nejlepších našich hráčů!

Matyáš "Matty" Kalužný nebo Oldřich "Faeli" Mahdal, to jsou dva nejlepší tuzemští hráči, kteří se poperou už dnes o postup na LAN finále O2 COOL HearthStone ligy! Připojí se jeden z nich ke kvartetu Eratrion, Wiarnot, HAVAISMURf a Durango?

Třetí kvalifikace vypukla už toto úterý v 18:30 a opět vás jím provázela dvojice Martin "D0L1K" Doležal a Albert "Horaczio" Teiml. Bohužel v turnaji se nedařilo i jiným velkým jménům. Jakub "Namcor" Veber vypadl na slovenském hráči z týmu ECLOT Martim-ovi, a ten následně padl na jiném hráči s nickem Ondrinator. A kdo se dostal do čtvrtečního play off?

3. kvalifikace O2 COOL HearthStone Liga
ČtvrtfináleSemifináleFináleVítěz



 
 
{#Česká Republika} Ondrinator--     
  {#World}TBA--   
{#Česká Republika} Valdaboy--     
    {#World}TBA-- 
{#Česká Republika} iG.PoweR--     
  {#World}TBA--   
{#Česká Republika} volund_HS--     
      {#World}TBA
{#Česká Republika} iG.Matty--    Vítěz
  {#World}TBA--   
{#Česká Republika} Tcoudi--     
    {#World}TBA-- 
{#Česká Republika} Anirion--     
  {#World}TBA--   
{#Česká Republika} eSuba Faeli--     
 

Koho vy tipujete na postup do finále a následně na LAN? Kdo vyhraje 2 500 Kč? Napište nám do komentářů!