Přejít k hlavnímu obsahu

*Chcete 300,- Kč a možnost vyhrát iPhone4?

2. 10. 2010 | 17:21 Všechny hry
Je vám více než 18 a chcete zdarma získat 300 Kč kredit na sázení, vyhrát nový iPhone 4, notebook, LCD Full HD televizor nebo jiné hodnotné ceny? Máte jedinečnou možnost!UPDATE #2 - Od dnešního dne příchází spousty změn. První a zásadní změnou je ta, že denně získá 300,- Kč jen prvních dvacet uživatelů a nastane blokace a další registrace půjdou další den, to vše po dobu 3 měsíců.
Výchozí obrázek

Je vám více než 18 a chcete zdarma získat 300 Kč kredit na sázení, vyhrát nový iPhone 4, notebook, LCD Full HD televizor nebo jiné hodnotné ceny? Máte jedinečnou možnost!

UPDATE #2 - Od dnešního dne příchází spousty změn. První a zásadní změnou je ta, že denně získá 300,- Kč jen prvních dvacet uživatelů a nastane blokace a další registrace půjdou další den, to vše po dobu 3 měsíců.

Plus byl konečně přidán i referrer kód, který můžete zadat přímo na expekt.com. Ten kód jest EXPFACE a vy ho zadáte tam, kam ukazuje níže uvedený obrázek.

Zaregistrujte se bezplatně přes tento odkaz a dostane od nás zdarma vklad 300 Kč kreditu na jakkékoliv sázky. Navíc budete automaticky zařazeni do slosování o hodnotné ceny jako jsou nový iPhone 4, notebook nebo LCD Full HD televizor.

Další skvělou příležitostí je 100 Kč sázkového kreditu za přivedeného kamaráda + slosování navíc (za každého kamaráda, kterého přivedete, budete mít ve slosování další lístek).

Každý měsíc proběhne slosování o Malé ceny a 20. 12. 2010 o Velké ceny.

Veškeré informace najdete na http://www.expektsoutez.kvalitne.cz/ a nahoře v záložce 300 kč

Zde máte přesný postup jak můžete získat 300,- Kč zdarma

Co je potřeba udělat

1. Otevřete link: http://www.expektsoutez.kvalitne.cz/  a tam vlevo kliknout na registrace/registraci tu vyplnte a do reffer kod přesně zadejt : EXPFACE , poté vám přijde na mail aktivační link a timto linkem si aktivujte svůj právě založený učet.

2. Pošlete email na poker.cz@expekt.com - Do předmětu zprávy napište "facebook soutěž"

Připište do zprávy váš login, heslo a případně i kamaráda (pokud vám někdo doporučil tuto stránku, uveďte jeho přezdívku. Připíše se mu na jeho účet 100,- Kč

3. Email odešlete a do 24 hodin vám bude připsáno 300,- Kč