Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor: rdL | Conflict

14. 11. 2006 | 20:49
//Update: Pridaná reakcia od jedného z trojice - Fantomasa.Za posledné dva týždne sa CS komunita rozdelila na dva tábory vďaka jednému hráčovi. Jeden jednoznačne tvrdí, že je cheater a ten druhý ho obhajuje a stojí si za názorom, že je čistý. Všetci určite viete, že hovorím o Conflictovy, s ktorým vám prinášam exkluzívny rozhovor. Obrovský flejm sa začal hneď po zápase uni vs rdL, kde uni obvinilo hráča Conflicta z použitia nepovoleného softwaru. Okrem vyjadrenia Conflikta na túro aféru ("Houston máme problém ") sa v rozhovore dočítate o herných začiatkoch tohto úspešného hráča ale aj to mnoho zaujímavostí z jeho osobného života. Neostáva mi nič len vám popriať príjemné čítanie....
Výchozí obrázek


//Update: Pridaná reakcia od jedného z trojice - Fantomasa.

Za posledné dva týždne sa CS komunita rozdelila na dva tábory vďaka jednému hráčovi. Jeden jednoznačne tvrdí, že je cheater a ten druhý ho obhajuje a stojí si za názorom, že je čistý. Všetci určite viete, že hovorím o Conflictovy, s ktorým vám prinášam exkluzívny rozhovor. Obrovský flejm sa začal hneď po zápase uni vs rdL, kde uni obvinilo hráča Conflicta z použitia nepovoleného softwaru. Okrem vyjadrenia Conflikta na túro aféru ("Houston máme problém ") sa v rozhovore dočítate o herných začiatkoch tohto úspešného hráča ale aj to mnoho zaujímavostí z jeho osobného života. Neostáva mi nič len vám popriať príjemné čítanie....

Vyjadrenie Fantomasa:
Rád bych měl taky možnost nějakého rozhovoru aspoň ve zkrácené verzi . Když někdo plácne jeden nesmysl vetší než druhý je třeba pár věcí uvést na pravou míru .

Jelikož sem se zařekl , že už nebudu psát do fora kde to stejně nemá smysl , protože pokaždé se najde někdo kdo tam ze sebe musí dělat hrdinu a vypsat CO NEJLEPŠÍ koment jen na základě přátelství s CONFEM viz guru,saim,jenso a podobní .

CONF : PROČ by Trojice odcházela jen tak z první ligy - šlo o to, že ihned přešli do klanu nEcro (dobře to věděli, že v první lize zůstanou - proto jim nevadilo, že odejdou - ne jak tvrdí oni - že kvůli údajně haxům

REAKCE : NO tady CONF dobře ví že to co napsal není ani trošku pravda . Po odchodu z klanu jsme obnovili klan AP se kterým jsme se přihlásili do CB kde jsme odehráli 7 zápasů. PROČ píšu že to CONF VĚDEL ? Odpověď je jednoduchá . měli jsme domluvenou CB soupeř přišel na servr já sem se podíval na friends listu kde sem ještě měl PLAGA který byl na servru jako enemy to nam dalo inpuls zkontrolovat stem-idcka a samozřejmě tam nechyběl ani CONF . zápas jsme odehráli a dohráli . PAK BOBO poslal adminum , že prvoligoví hráči smurfujou CB což se podle pravidel nesmí a měl by za to byt ban ne-li kick z CSL . Když mu nechtějí dát ban za cheaty proč mu je nedají kvůli smurfu ? MUJ OSOBNÍ názor je CONFprostě zná adminy takže za CHEATOVÁNÍ ban nedostane ani za smurf . A proč conf psal něco o tom že jsme měli jistou 1 ligu ?protože už neví co si vymyslet ten přestup byl o hodně později po tom co jsme domluvili wolfa aby se vrátil k nám do starých AP kde jsme spolu začínali . Teť bych chtěl jen dodat ,že nemá smysl už dělat další flejm a další zbytečné hádky . Teť to závisí jen jak se rozhodnou admini (já už stejně vím jak to bude :-D ) .

Správa pro CONFA jelikož on mě má v ignorlistu a nijak mu už nemůžu nic osobně napsat : Confe opravdu mě mrzí že jsme si na icq psali , že už to nebudeme řešit na flejmu a nikde jinde že se maximalně sejdeme v hospodě a probereme to .. ale jak vidím ty radší napíšeš další nesmysli , který uráží a pomlouvají TU TROJICI jak rad píšeš . Já se nikdy neomluvím tobě ani nikomu jinému nemam to za potřebí já mam svědomí čistý . Já osobně už sem skončil stímto oboustranným ponižováním a nadáváním z me/tvé strany .Doufám že uděláš to stejný , když tak si mě dej do icq ať se domluvíme na par věcích . Díky všem co mají svou hlavu a rozum čau

Real Life

H1tachi: Zdravím Conflicte mohol by si sa nám na úvod predstaviť? Koľko máš rokov? Kde bývaš, kde študuješ?

Conflict: Ahoj, jmenuju se Tomáš Suchomel, bydlím v Brně a studuji v 1. ročníku na Fakultě informačních technologií na VUT v Brně (FIT VUT)

H1tachi: Aké sú tvoje výsledky v škole? Darí sa ti viac v CS alebo v škole? Čo plánuješ robiť keď ukončíš štúdium?
Conflict: Myslím, že jsem student docela úspěšnej student, na gymplu vyznamenání all the time, maturita za 5, a i teďka to jakž-takž jde :-) To je těžká otázka, daří se mi v CS, i ve škole, ale nedá se to porovnávat .. no a až budu Dipl.Ing. ? :-D
Mám v plánu procestovat s kamosema Dálnej Východ, neco si vydelat, neco se naucit, poznat nový lidi, nový země, nový kultury .. a pak samozrejme klasicky kolobeh > práce > rodina , znáš to .. :-\

H1tachi:
Aký máš vzťah k športu? Venuješ sa nejakému aktívne alebo preferuješ pozeraniu športu v TV?
Conflict:
Sport mám rád, ve všech podobách :-) Aktivně se věnuju cyklistice, konkrétně MTB XC (nebo-li mountain-bike cross-country), což je v podstatě jízda na horským kole, zjednodušeně (někdy když se řítíš 50km/h přes kořeny a šutry z kopce, tak to tak jednoduchý není :-D ). No jinak určitě si rád zahraju florbal, nebo fotbal, když je čas, další věc, co jsem zkusil a chytla mě, bylo lezení (ale stěna je o ničem - jedině po skalách ! :-) , taky chodím běhat, nebo, když nejsem moc unavenej, jdu do posilky .. Pasivní sport provozuju určitě taky, a mou hlavní zálibou jsou F1 a motorsport, hlavně závody MotoGP :-)

H1tachi: Aký je tvoj obľúbený film? Dávaš prednosť filmom alebo sleduješ seriály?
Conflict: Ha, teď jsi se trefil :-) Jelikož jsem hafo velkej filmovej fanoušek, filmů jsem viděl opravdu mraky, tak je výběr "nejoblíbenějšího" docela složitej .. Uznávám filmy, který mají myšlenku, dokážou zaujmout, vedou člověka po jejich zhlédnutí k zamyšlení, a aby je člověk pořádně dokázal vstřebat, nestačí je vidět jenom 1x .. K mým nejoblíbenějším patří rozhodně sága Kmotr (1,2,3), Vykoupení z věznice Shawshank, Apokalypsa, Zelená míle, Osvícení, Psycho, Butterfly Effect, .. mohl bych pokračovat ještě hodně dlouho .. :-) K tvé další otázce, nemám vyhraněnej názor .. sleduju filmy, ale i serály .. mezi mou TOP seriálovou pětku patří LOST, Prison Break, Městečko Twin Peaks, Haló, Haló a Simpsonovi !!

H1tachi: Hudba je vec bez ktorej ja osobne nemôžem vydržať, ako si na tom ty? Aký štýl hudby vyhladávaš? Chodievaš na koncerty alebo radšej počúvaš mp trojky doma na PC?
Conflict: Ano, jsem závislák na hudbě :-) Styl ? Hmm, kdybych to měl vzít kolem a kolem, tak rámcově nejvíc rock (a jeho derivace), metal, punk-rock, jazz, country, vážná hudba .. v podstatě mi nezáleží vyloženě na stylu, ale zase musí mít hudba co nabídnout, podobně jako u filmů.. mezi moje oblíbený skupiny patří rozhodně The Doors, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Iron Maiden, Dire Straits, Guns'n'Roses, atd atd .. na koncerty chodím, když je čas a nálada, ale samozřejmě když jsem doma, mp3ky to jistí, když už mám doma profi aparaturu :-)

H1tachi: Kedy si sa dostal prvý krát k PC a kedy k internetu?
Conflict: Poprvé k PC jsem se dostal u taty v práci, kdy jsem na 286 se 2MB RAM ( :-D ) hrával Prince Of Persia, a podobné šupy jako třeba Arkanoid .. to bylo asi v roce 1992, což mi bylo 5 let .. K internetu určitě na základce, hádám, když mi bylo kolem 11-12 .. Jinak internet jsem si pořídil domů, když mi bylo 16, a nestěžuju si :-) 10/10Mbit za 500,- CZK měsíčně je okej ;-)

H1tachi: Koľko hodín denne tráviš na PC? Aký máš rekord v sedení za PC? Čo na to tvoja rodina?
Conflict: To nemůžu říct přesně .. Dřív to bylo určitě víc, ale teď .. mezi 1-4h průměrně ? Rekord sezení za PC ? :-D Tak na lankách rozhodně, kolem těch 16h. neutuchající vařby Diabla2, nebo podobných věcí :-D Ale to bylo prostě něco :-D No, a asi jako u každýho, rodiče mi občas nadávali, že se "hrám hry, místo abych se učil", ale jelikož jsem měl vždycky vynikající výsledky ve škole, zas tak je to netrápilo .. samozřejmě, ví, že na PC pracuju, dělám věci do školy, nejen hraju hry, podle mě PC je nástroj, kterej by nás neměl ovládat, ale je dobře, že ho umíme (a máme na co používat) , takže si myslím, že v rámci mezí je úplně normální být u počítače určitou část dne :-) Hlavně s mým zaměřením na škole - programování a výpočetní technika ..

H1tachi: Teraz ti dám zopár krátkych otázok:
Conflict:
Obľúbené jedlo? pizza
Obľúbený nápoj? pivo
Pivo alebo trvdý alkohol? pivo
Fajčíš? ne
Obľúbený herec/herečka? Robert DeNiro

H1tachi: Pomaly prejdime od tvojej osobnosti k tvojim začiatkom s CS....

Ako som začínal s CS...

H1tachi: Prečo si začal hrať CS? Predsa na svete je toľko hier tak prečo práve CS 1.6?
Conflict: No, takže csko jsem začal hrát v herně s kámošema, a protože předtím jsem hrál hlavně Unreal Tournament, neměl jsem k csku zpočátku kladnej vztah (kupování zbraní apod., neležely nikde na zemi :-D ) No časem mě hra začala bavit (to byla akorát nová verze 1.5), začal jsem ji hrát i doma, a protože jsem neměl net, hrál jsem proti botům obtížnosti 100, který jsem OBČAS porazil :-) A proč jsem ho začal hrávat aktivněji ? Hmm .. s příchodem netu a 1.5 bylo csko hodně rozšířený, hrál ho tehdy na gamezonu každej, takže proč ho nehrát taky .. hlavně se mi oproti ostatním hrám (myslím většině her) na csku líbila ta atmosféra při clanwarech .. už to nebylo každej sám za sebe .. ale hráli sme jako team, jeden za všechny, všichni za jednoho :-)

H1tachi: Ako vidím väčšina hráčov začínale v herne. Ako si natom teraz hrá sa ti lepšie online alebo na lanke?
Conflict: Těžko říct, na netu se mi hraje docela dobře, mám dobrej internet, a dobrej PC ;-) ale i tak, na lanky chodím rád a střílí to tam zkrátka jinak, pokud je server založenej na lance .. nejde ani tak o ten nízkej ping, jak o tu atmosféru .. můžeš si všechno hned vysvětlit, chyby, nadat si, být na nervy spolu s týmem v nervy drásajících situacích .. je to dost o něčem jiným na lanu ..

H1tachi: Používal si od začiatku nick Conflict? Prečo práve nick Conflict? Si nebodaj konfliktná osoba?
Conflict: Jo, od začátku .. proč ? :-) zajímavá otázka .. protože se mnou jsou všude problémy, vždycky byly a vždycky budou .. doufám, že jsem odpověděl dostatečně výstižně .. a ano, jsem konfliktní typ ;-)


 

H1tachi: Aký maš názor na nonsteam? Vlastnil si steam acc od začiatku? Alebo si klasicky najprv drtil botov potom nonsteam a nakoniec steam na vyššej úrovni?
Conflict: Nonsteam? To jsem vůbec neznal .. chápej, já hraju od cs 1.3 lan, cs 1.5 po netu, takže až přišla 1.6ka se steamem, samo jsem si pořídil account s mým cdkeyem .. ;-) Takže nonsteam - nehrozí .. názor - vesměs zápornej - nechápu, proč někdo hraje na neoriginálních serverech, kde je pravděpodobnost výskytu cheatera nebo blbce 90%. Steam stojí 270,- Kč, takže jedině steam ;-)

H1tachi: Skús si spomenúť na tvoj úplne prvý klan, kedy to asi bolo? Koľko a aké klany si vystriedal a kde aktuálne hráš?
Conflict: Můj úplně první klan byl na gamezone.cz, v 1.5 a byl to krnosvký klan I.S.K (internetové studio Krnov) - [nezapomněl jsem na vás hoši !!] . Tehdy byli oproti mne docela na úrovni, takže jsem se u nich začal zlepšovat a postupně jsem se stal jejich nejlepším hráčem :-) Bylo to někdy v pomezí února až května 2003 .. Pak jsem hrál dlooouho za eX (já jsem ho založil, společně s Plagem), z nuly jsme se vypracovali na docela respektovanej klan, jak online, tak na turnajích .. když jsme se někdy na podzim 2004 rozpadli (po prolameném 2. místě na invexu - PCL cup), dostali jsme nabídku hrát za Trickery, společně s Dushamem, Phenomem, Functionem (zdravím! =), no a následně jsme založili ze zbytku trickeru rdL, kde hraju doteď.

H1tachi: Skúšal si niekedy Counter-Strike Source alebo si verný "jedna šestke"? Akú má podľa teba Source budúcnosť, myslíš si že top klany prejdu na túto novšiu obdobu 1.6?
Conflict: Zkoušel, kvůli fps :-) ale protože mám všude 250-400, nemá to šťávu :-D jinak chvíli jsem to hrál, a zbraně mají totálně haluzáckej recoil, což mi docela vadí .. moje oblíbené awp má zase v zoomu pavučiny, takže CS:S se mi spíše nelíbí než líbí .. můj názor: 1.5 rulez them all, ale 1.6 >>> CS:S !! Budoucnost má podle mýho názoru jen SOURCE engine, na kterým je (a bude) postavených ještě dost her, ale jako profesionální odnož klasickýho cs nejspíše ne - ale kdo ví, možný je všechno... Jak jistě víš, na některým WCG se hrálo CS:S, takže pokud jde o hodně $$, klany určitě přejdou na CSS, v top odvětví jde hlavně o prachy, ne o zábavu ..

H1tachi: Keď si začínal s CS hral si to asi for fun ale teraz keď si už na úrovni bereš to asi inak. Ako toto vnímaš s odstupom času je stále pre teba CS len zábava?
Conflict: Jo, csko je pro mě forma odreagování, nebo-li zábavu, kdybych to měl hodnotit jako nějakou funkci, tak na začátku jsem hrál for fun, pak jsem se samozřejmě snažil (asi jako každej) být pro, něčeho dosáhnout, měl jsem cíl a motivaci se zlepšovat, trénovat .. ale všechno jednou končí, takže v poslední době už to zase přecházi (resp. už přešlo) k tomu občasnýmu hraní bez tréninku, prostě když je chuť a čas, klidně hraju celej večer mixy .. ale někdy třeba týden steam nezapnu :-)

H1tachi: Tak tvoje herné začiatky máme zmapované prejdime teraz k tvojej karíere progamera.

Keď CS prestane byť len zábava...

H1tachi: Hrávaš teraz aktívne za klan rdL kde zastávaš funkciu CL. Kedy tento klan vznikol? Aká bola pôvodná zostava a kto z tejto zostavy hráva dodnes?

Conflict: No, klan vznikl někdy v prosinci roku 2004, kdy jsme po prohraným cw na lance v herně Train (zdravím Shadiho-bagetára :-D) prohráli název týmu Trickery .. takže jsme museli něco vymyslet .. no a radical gaming bylo nejlepší co bylo dostupný ;) Původní sestava byla tuším já, DushaN (alias zakladatel teamu), plago, lolm1 a phenom .. csko hrávají asi všichni, ale v hodně omezené míře :) v podstatě jen já a plag, dupako drtí WoW, dushan je momentálně inactive, ale plánuje se k csku vrátit a ukázat světu jak se to hraje (caf dusho :-P )

H1tachi: Pokús sa nám jednou vetou opísať každého hráča v klane.
Conflict:
plago - nehorázný aimer, deagle bot, tactic leader alias 15x rush :-D
dupako - i když nehraje třeba půl roku, sedne si ke kuličkové myši, sens 15 a dává hlavy, ostrostřelec a vtipálek, na vt se s ním nikdy nenudíte :-)
casso
- fraghunter a nervák, avšak dobrej team-worker
dushan - brain master a největší triker, náš VŮDCE :-)
Lukin33 - talent z USA, náhradník, kterej ale dostává hodně prostoru :-)


conf, plago, casso, dushan, nuteLa

H1tachi: Aký najväčší úspech ste zaznamenali s klanom rdL? Akých súťaží sa momentálne zúčastnujete a do akých sa plánujete prihlásiť?
Conflict: největší rozhodně 3. místo v playoff v předminulým ročníku CSL na e-sports.sk, kde jsme na lance, konkrétně na ZLORDU obsadili celkový3. místo a odnesli si cash 10000,- SKK ;-) no, už to není co dřiv, takže hráváme pouze CSL.

H1tachi: Na akých in-game nastaveniach hráš?
Conflict:
rozlišení:
1440 x 900 x 32bit (Widescreen - XGA)
sensitivity: "2.1"
zoom_sensitivity_ratio: "0.8"
crosshair: LtBlue, small, non-translucent
cl_dynamiccrosshair "0"
vyplá akcelerace

H1tachi: Aký je tvoj názor na 32 bit? Je to už pravidlom vo všetkých ligách, mne osobne sa toto pravidlo veľmi páči. Cez koľko smokov vidíš na 32 bite a cez koľko na 16?
Conflict: Jsem pro, jelikož při 32bit nastavení, aspoň relativně smoky plní svoji úlohu. Jsou ve hře proto, aby jsme se mohli někam dostat bez toho, aniž by nás zpozoroval nepřítel :-) Pokud ale hodíme 5 smoků, a sniper vás 3 sundá, není to jaksi ono. Takže jedině 32b. Na 16b to asi ani nemá cenu říkat, jsem tím známej, 1 = nic, 2 = mensi mlha, 3 = s double zoomem v pohodě, přes 5 vidim ještě modely .. na 32b už při 2 smokách nevidím na blízku absolutně, na dálku se zoomem modely nebo obrysy postav ..

 

H1tachi: Teraz ti položím zopár rýchlych otázok:
Conflict:
Obľúbená zbraň: awp
Obľúbená mapa: de_inferno
Obľúbený klan: nr.fu
Obľúbeny server: panoramix csdm

H1tachi: Moja posledná otázka sa týka tvojho herného vybavenia, prezraď nám na akej myši hrávaš, aké slúchadla používaš atď...
Conflict:
myš: razer diamondback plasma
pad: icemat 2nd edition, black
slúchadla: KOSS ur/30

Houston, máme problém!

H1tachi: Jedným z dôvodov prečo som sa rozhodol spraviť s tebou rozhovor je aj aféra na esport.sk s názvom „Houston máme problém“. Skús nám približiť sitúaciu, ako sa to vlastne stalo, čo tomu predchádzalo atď...
Conflict:
Pff. Nejradši bych o tom nemluvil, ale když mě žádáš, tak to shrnu. Ale bude to dlouhý..

Nejdřív jsme se, po delších sporech, pohádali - ja + plag vs. P3tr, Bobo a fantomas (dále už jen Trojice). Důvodů bylo hned několik, jen nastíním (škola, nezájem o csko, nedostatek času - Trojice chtěla hrát, trénovat, já a plag ne .. chtěli jsme hrát 4f). Následně na to jsme hráli zápas s uNi, kde samozřejmě zase každý "věděl", co má dělat .. díky absolutní týmové nesouhře jsme se opět pohádali, a Trojice řekla, že po zápase odchází z klanu. Já jsem řekl "jdu si zapnout" a hráli jsme dál .. Po změně stran jsem (ano, zdá se to možná nelogický, ale je to tak) dělal, jako že mám "zapnuto", říkal jsem nesmyslný pozice kde jsou apod .. (nicméně, ve skutečnosti jsem nic nevěděl :-) .. zkrátka jsem bojkotoval hru, protože už společná hra jaksi neměla smysl po rozpadu týmu.

Po zápase všechno v pohodě, tady bych upozornil na několik nesrovnalostí na e-s (by Lao) - NIKDO z uNi mu po zápase nic nepsal, že mají podezření, apod .. vše se začalo řešit až po x dnech, kdy : za 1) tady bych situaci trošku rozvklekl. Jelikož jsme byli kicknuti z klanu rdL na progamers (AMD liga, ČMSP žebříček - chcete-li) P3trem, a on si tam nabral nový hráče, plag kontaktoval admina pg.cz a žádal přehodnocení situace, protože slot patří morálně nám (přinejmenším stejně jako Trojici). Klan rdL včetně názvu je můj a plagův, takže když k nám Trojice přišla, vzali jsme je do týmu na CSL e-sports.sk v 1.lize, ale protože jsme PG ligy nehráli, tým rdL tam vytvořil P3tr. Mezitím jsme hráli meziherňák, kde jsme skončili 5.-8. (což ze 72 týmů jde), měli jsme docela dost bodů (myslím 18), což spělo k naší kvalifikaci na invex příští rok. jenže ouha - rozpad a kick - a přece na slot máme právo my stejně jako oni ! Proto plag chtěl zpět slot, ALE! admin mu sdělil, že slot vlastní majitel !!! (zakladatel) týmu. Takže bad luck pro nás .. Následně, až se to dozvěděl fantomas, napsal plagovi, že za to, že jim chceme "UKRÁST" slot (ačkoli každýmu je jasný, že nebyl jejich ale náš), tak že na oplátku zkompromitují mě z použití cheatů, což je samozřejmě taky nepravda.. No tak začali spamovat adminy, cheathuntery, apod..a ačkoli jsem čistej, začalo se řešit trapná aféra ..

H1tachi: Zaujímavé, osobne som o niektorých faktoch ani nevedel. Čo nasledovalo potom? Ako hodnotíš riešenie tejto sitúacie v podaní admina prvej ligy - Laa?
Conflict: Potom to přešlo do rukou Laa. Ještě bych něco rád dodal ke způsobu řešení celé záležitosti kompetentními osobami. Ihned po údajném "protestu" se objevilo výsledek zápasu 0:16 - kontumace na základě cheatingu hráče klanu rdL !! (což je poškození dobrého jména a řešení bez důkazů, bez zkoumání věcí okolo ..!! ), následně vypukl velkej flejm, a Lao vydal "prohlášení", kde v podstatě, pokud jsem to dobře pochopil, svěřuje můj osud do rukou lidu ( všichni víme, jací "lidi" přispívají na e-s.sk fóra .. ). A že i na základě commentů ve flejmu vydá verdikt. Což je podle mě dosti zvláštní rozhodnutí, a mně osobně je rozhodně proti srsti ..

Protože verdikt pořád nebyl stanoven, a všichni cheathunteří se vyjádřili, že jsem cheaty nepoužil, přesto je kauza stále zahalena tajemstvím, nebo se mě někdo snaží zdiskreditovat .. Laa znám, i osobně, nemyslím si, že by něco proti mně měl .. nemá důvod .. na jednu stranu chápu, že jako admin si to chce rozhodnout dobře, a že asi pořád nemůže pochopit, PROČ by Trojice odcházela jen tak z první ligy - šlo o to, že ihned přešli do klanu nEcro (dobře to věděli, že v první lize zůstanou - proto jim nevadilo, že odejdou - ne jak tvrdí oni - že kvůli údajně haxům ..) - jenže ouha - nEcro bylo DNF, protože je proti pravidlům vyhodit 4 stávající a nabrat nové uprostřed sezóny - takže zde je vysvětlení ), na druhou stranu nechápu jednu věc. Lao je admin 1.ligy - bez nadsázky můžu říct, že dobrý, respektuju ho a mám k němu úctu. Řešení ohledně cheatování by ale měli rozhodovat cheathunteři + on. Cheathunterům dal demo k nezávislému posouzení, všichni se v podstatě shodli, že jsem necheatoval. Tady bych chtěl upozornit, že to, co předvedla Trojice + uNi, k tomu nemám slov. Že prý jsem s nima kamarád a mě by nikdy nezabanovali .. Tak to rozhodně není - znám jen skylc0ra, ostatní jen tak jako hráč zná jinýho .. a i skylcorovi jsem psal, že chci slyšet naprosto nestranný, mnou a naším kamarádstvím neovlivněný verdikt - sám to nakonec může potvrdit. Chci, aby vyšla najevo pravda, a nemám potřebu přemlouvat cheathuntery a vnucovat jim moji pravdu. Každý si na demo mohl udělat vlastní názor .. jde jen o to, jestli je zaslepen touhou mě odstranit z cs scény nebo ne .. :\ No, takže to bychom měli cheathuntery, Lao se buď rozhoduje, nebo chce celou věc nějakým způsobem v tichosti "ututlat" .. což já ale rozhodně nechci. Já bych rád omluvu a oficiální prohlášení .. Opravdu nevím, jak se teď interní věci e-s mají .. Takže jen tolik, jsem na pochybách, stejně jako ty, co bude výsledek ..

H1tachi: Ohľadom Laa mám podobný názor na vec. Čo si myslíš o moviečku, ktoré spravil Dev1? V movie sa ťa Dev1 snaží obhájiť a veľa ľudí toto movie presvedčilo, že si čistý.
Conflict: A nejsem ? ;)

Deviho znám jako hráče, trochu i jako člověka, a vím, že je pěkně tvrdohlavej, takže když si něco usmyslí, že to dotáhne do konce :-) Takže co si myslím.. chtěl bych mu za něj poděkovat, ale myslím, že spíš než že mělo lidi přesvědčovat, jim spíš mělo otevřít oči .. vzal to za správnej konec, videjko má perfektní atmosféru, navozenou hlavně skladbou Era - Hymne .. a působí úžasně čistě - něco jako očistec :-) Devil tuším normální frag-movie nedělá, ale když už, tak to musí mít myšlenku i cíl - mělo by to k něčemu vést - což se mu teda podařilo na výbornou .. ale nechci mluvit za něj ;) Spíš je to z mýho pohledu na jeho movie.

H1tachi: No či si mal cheaty alebo nemal ja nemôžem posúdiť, nie som cheathnuter:-). Náš rozhovor sa blíži ku koncu, ak chceš niekomu niečo odkázať alebo niekoho pozdraviť máš príležitosť.
Conflict: Ale můžeš mít názor :-)
No, já ti teda děkuju za rozhovor, alespoň jsem dostal příležitost se k celé kauze vyjádřit svými slovy ..
Chtěl bych pozdravit rodinu, kamarády, pak jmenovitě Saima, Guru-ho, Jensa, R3va a dalsi kamose, co stáli za mnou a vůbec, že jsou :-)
Taky bych chtěl poděkovat lidem z rdL, že to se mnou vydrželi :-) To jsou Dupako, Casso, Phenom, Dushan, Plago, Lukin33, pripis, nuteLa, ivec, MíKo6 a ColdoN.
H1tachi: Názor mám, ak ho chceš vedieť, tak podľa mňa si čistý. Aj ja ti ďakujem za rozhovor, prajem ti GL HF v rdL a hlavne aby sa ti darilo v real life ešte raz GL HF a dik za tvoj čas.

by H1tachi