Přejít k hlavnímu obsahu

RecoNs sa vracajú

20. 2. 2007 | 17:13 Counter Strike 1.6
Dnešný deň patrí k tým šťastnejším dňom pre českú Counter-Strike scénu. Ako už nadpis napovedá na CS scénu sa vracia oldschool team recoNs. Tento klan vznikol v roku 2001 a od tohto roku zaznamenal nie malé úspechy. Kto bude aktuálne hrať za team recoNs a aké ambície má tento team sa dočítate v krátkom rozhovore s CL klanu recoNs, Danielom "limpom" Nikolovom. H1tachi: Odkedy približne existuje klan recoNs? Aké úspechy zaznamenal v minulosti a prečo bol až do dnešného ďna zrušený?Limp: Klan Recons zde existuje již od dob, kdy jsem začínal s cskem (2001?) a postupem času se různe vyvíjel a jeho sestava se obměňovala. Mezi známé celebrity, které v tomto klanu začínali nebo nejaký čas hráli, mohu jmenovat : petras, rasan, zEro, hitman, sharp, werk, shooter, hawai, engesman, lucky, ganksta, perseuse....atd. V minulosti klan dominoval spíše na gamezone, kde pravidelně vyhrával, nebo alespoň soupeřil o první příčky v turnajích. Recons byli během své již dlouholeté historie několikrát přijati pod křídla nejakého významného multiklanu, což tím pádem způsobilo změnu názvu a dočasné zaniknutí klanu. Asi mezi první úspěch pionýrů z recons patří obsazení 9.-12. místa na PG herním festivalu 2003?, kde jsme dokázali jako nový team, který působil převážně na gz, překvapit a potrápit teamy jako byly Necroraisers.svk, cm[a]? a dokázali porazit velice ambiciózní a v té době úspěšný team -Sodovka.
Výchozí obrázek

Dnešný deň patrí k tým šťastnejším dňom pre českú Counter-Strike scénu. Ako už nadpis napovedá na CS scénu sa vracia oldschool team recoNs. Tento klan vznikol v roku 2001 a od tohto roku zaznamenal nie malé úspechy. Kto bude aktuálne hrať za team recoNs a aké ambície má tento team sa dočítate v krátkom rozhovore s CL klanu recoNs, Danielom "limpom" Nikolovom.

H1tachi: Odkedy približne existuje klan recoNs? Aké úspechy zaznamenal v minulosti a prečo bol až do dnešného ďna zrušený?
Limp: Klan Recons zde existuje již od dob, kdy jsem začínal s cskem (2001?) a postupem času se různe vyvíjel a jeho sestava se obměňovala. Mezi známé celebrity, které v tomto klanu začínali nebo nejaký čas hráli, mohu jmenovat : petras, rasan, zEro, hitman, sharp, werk, shooter, hawai, engesman, lucky, ganksta, perseuse....atd. V minulosti klan dominoval spíše na gamezone, kde pravidelně vyhrával, nebo alespoň soupeřil o první příčky v turnajích. Recons byli během své již dlouholeté historie několikrát přijati pod křídla nejakého významného multiklanu, což tím pádem způsobilo změnu názvu a dočasné zaniknutí klanu. Asi mezi první úspěch pionýrů z recons patří obsazení 9.-12. místa na PG herním festivalu 2003?, kde jsme dokázali jako nový team, který působil převážně na gz, překvapit a potrápit teamy jako byly Necroraisers.svk, cm[a]? a dokázali porazit velice ambiciózní a v té době úspěšný team -Sodovka.

H1tachi: Prečo ste sa rozhodli znovu obnoviť klan? Aká je aktuálna zostava recoNs? Pokús sa nám opísať každého hráča teamu recoNs.
Limp: Tak aktuální sestava reoncs je : já (limp), hitman, ganksta, selby, kac0r a J6. Rozhodli jsme se pro znovuobnovení teamu, jelikož nikdo z nás nehraje v žádném klanu, všichni se velmi dobře známe v RL a máme k sobe velice kladné vztahy. Jinak k jednotlivým hráčům, tak:
hitman - klasika....megaaa hlavyyyy (i v RL)
ganksta - suprtrůpr taktiky
kac0r - dáva to jak s citama
selby - nic nemine
J6 - všestranný robot
- už se třesete.....

H1tachi: Aké máte ambície? V akých ligách alebo turnajoch vás najbližšie uvidíme?
Limp: Naše ambice jsou nejvyšší, troufám si říci, že situace na dnešní české herní scéně je taková, že je zde 1 team který nemá konkurenci...my se pokusíme náskok tohoto teamu dotáhnout....Jinak naše účast v turnajích a různých ligách bude hojná.....

H1tachi: Chcel by si na záver niečo niekomu odkázať/niekoho pozdraviť?
Limp: Na závěr bych chtěl pozdravit všechny lidi, se kterými jsem se díky cs poznal....a vzkaz pro nehopy : začnete pořádně trénovat :P

Prajem tomuto klanu len to najlepšie a som rád, že konečne vznikol kvalitný team na CZ scéne, ktorý bude schopný konkurovať aktuálne najlepšiemu českému teamu nEophyte. GL HF!

Aktuálna zostava teamu recoNs:
Daniel "limp" Nikolov
Tomáš "gAnksta" Kozar
Petr "kac0r" Olma
David "Selby" Hloch
Milan "hitman" Kučera
Jan "J6" Pandula

IRC: #recoNs @ QuakeNet