Přejít k hlavnímu obsahu

Sudden Impact prestupuje pod Imitacion

26. 2. 2007 | 16:42 Counter Strike 1.6
Pár týždňov dozadu sme vás informovali o prechode slovenského klanu eScape pod multiklan Imitacion a dnes ohlásila organizácia Imitacion príchod českej CS sekcie. Ako už nadpis napovedá do multiklanu Imitacion prichádza klan, ktorý aktuálne hrá 1. Gigabyte ligu a nedávno sa zúčastnil lan finále AMD ligy a týmto teamom nie je nik iný ako Sudden Impact. Celkovo je tento klan u nás v členskej základni na úcty hodnom 9. mieste, čo je veľmi dobrá pozícia pred blížiacim sa playoff. Na domovskej stránke imitacion.cz , redaktor vyspovedal hráčov: Jakub "Southie" Jasanský a Petr "BearPeter" Kühnel a ja vám prinášam vyjadrenie manažéra Imitacion, Reného "BuFa" Pavelu:H1tachi: Prečo si sa rozhodol prijať práve Sdi pod krídla multiklanu Imitacion?Bufo: Protože kluky trochu znám a připadali mi jako velmi solidní klan jak herně tak vystupováním a vlastně na to jak hrají se o nich moc nepíše atd. prostě chtěli jsme klidný a spolehlivý klan. A taky jyko první jsme je oslovili a oni souhlasili.
Výchozí obrázek


 Pár týždňov dozadu sme vás informovali o prechode slovenského klanu  eScape pod multiklan Imitacion a dnes ohlásila organizácia Imitacion príchod českej CS sekcie. Ako už nadpis napovedá do multiklanu Imitacion prichádza klan, ktorý aktuálne hrá 1. Gigabyte ligu a nedávno sa zúčastnil lan finále AMD ligy a týmto teamom nie je nik iný ako Sudden Impact. Celkovo je tento klan u nás v členskej základni na úcty hodnom 9. mieste, čo je veľmi dobrá pozícia pred blížiacim sa playoff. Na domovskej stránke imitacion.cz , redaktor vyspovedal hráčov: Jakub "Southie" Jasanský a Petr "BearPeter" Kühnel a ja vám prinášam vyjadrenie manažéra Imitacion, Reného "BuFa" Pavelu:

H1tachi: Prečo si sa rozhodol prijať práve Sdi pod krídla multiklanu Imitacion?
Bufo: Protože kluky trochu znám a připadali mi jako velmi solidní klan jak herně tak vystupováním a vlastně na to jak hrají se o nich moc nepíše atd. prostě chtěli jsme klidný a spolehlivý klan. A taky jyko první jsme je oslovili a oni souhlasili.

Tomaschko: Rozhodli ste sa prijat ponuku Imitacion, v com vás táto ponuka zaujala?
BearPeter: Nebudu tu okecávat, že mě zaujalo to jméno. To určtě ne. Nás zajímá pouze BUFOva peněženka a to že ji má tak naládovanou. S tim se musi rychle něco udělat . Nabídka na profinancovaní nebo spolufinancovánií MH turnajů je lákava nabidka. BUFO je dobrý manager a tak pomůže klan i zviditelnit, sehnat sponzory atd. To je to co mě v jeho nabidce zaujalo nejvíce. SDi nemá nyni krom serveru co zařizuju já a webu co dělá Southie téměř nic.

Tomaschko: Dostali ste okrem Imitacion aj ponuky od iných multiklanov?
BearPeter: Ano dostali jsme ještě za posledni měsíc další dvě nabídky, ale žádna nebyla taková, aby jsem se nad nií mohl zastavit aspoň na 2 minuty. Noname multiklany bez hotového webu a jediného sponzora, spousta slíbu, nic takového opravdu nehledáme.

Tomaschko: Co očakávate od nového pôsobiska a aké máte ciele?
BearPeter: Nové působiště nám pomůže konečně navštěvovat MH turnaje. Doteď se tam nikomu nechtělo hlavně kvůli penězům, z vlastni kapsy podporovat PG ... :X. To se teď změní. Cil je jasný. V UG lize se probojovat na LAN finale a to co každý klan zajima nejvíce -> Invex, k němu v žebríčku CMSP nemáme daleko. Jen je potřeba jezdit na ty MH.

Tomaschko: Skús nám v krátkosti charakterizovat Tvojich spoluhrácov, ich vlastnosti, zlozvyky.
BearPeter:
BearPeter - odhodlání často předčí jeho skill (by Southie)
Southie - awp lama, kalach lama, usp lama - zapadne jak málokdo, aspoň říká kde umřem
Thor - buď dá všechno nebo nic. Spíš nic. Takovej náš střílející bezmozek
blackone - dlouholetý spoluhráč - má své chvilky (těžko říct jestli kladné nebo zaporné)
jericho - nehraje třeba měsíca stejně nás kolikrát přehraje ... nechápu, je divnej
panhrac - nikdo nedokáže vymyslet tak stupidní PG towery jak on, fakt ne

a zlozvyk je, že hromadně všichni nadáváme jeden na druhého. Nádherně se mi s nima hraje.

Tak po tomto uvažuju co jsme to nabrali za bandu teda :-) Ovšm je tu další kratičký rozhovorek.

Tomaschko: Rozhodli ste sa prijat ponuku Imitacion, v com vás táto ponuka zaujala?
Southie: Nápad přestoupit pod jiný team jsme dostal asi před měsícem, nicméně nás neoslovil nikdo dle mé představy. BearPeter píše velmi provokativně o pěněžence. Můj cíl a má otázka proč pod jiný team jít a odpověď na ni je trošku jiná. Osobně jsem chtěl hlavně team zviditelnit a najít novou motivaci hrát. Takovej novej náboj. Rok hrajem za stejný tým a i když bych řekl, že pokrok vidět byl, není to ono. Chtěl jsem to oživit novým jménem a novými lidmi. Podpora finanční nebo jiná je pro mě jen třešnička na dortu. Osobně jsem byl i pro uplný přestup, nicméně zůstalo u spojení a zanechání si původního jména Sudden Impact, ale pod barvamy Imitacion. Doufám, že i tak to hru oživí.

Tomaschko: Co očakávate od nového pôsobiska a aké máte ciele?
Southie: plány do budoucna: co největší účast na MH, pokud možno do invexu nevynechat... lan finale Gigabyte ligy a i AMD ligy příští sezóny.. nebo alepsoň pěkné zápasy... příští týdny bych chtěl věnovat hodně hodně hraní.. pac teď byla 14 dní pausa i díky těmto věcem s přechodem týmu.. tudíž si teď zahrajem v týdnu ještě pár zápasů v 1.Gigabyte lize s topkou a hned zítra s výherci AMD ligy
spiíše bych chtěl vidět s těmito týmy klidnou hru pro diváky.. a až se zase dostanem do hry tak uhrát i proti těmto týmum bodíky a bodíky navíc..
Tomaschko: Čo očakávate od prechodu k Imitacion?
Southie: Převážně novou motivaci, nárust fanoušků a diváků...

Tomaschko: Máte stabilnú zostavu či meníte hráčov?
Southie: 4 hráči plně rdy, kterým věřím.. dva hráči kteří se střídají (díky pracovní vytíženosti) na postu 5tky.. proto již dlooouhou dobu hledáme stáleho páteho hráče, který by zapadl a pomohl nam čtyřem..

Tomaschko: Aké sú vaše pocity po prestupe?
Southie: Promítá se mi v hlavě oblíbene slovo: "uvidíme" .. budem hrát tak jak nejlíp umíme.. a doufám že budeme spokojení jak my, tak i imitacion.. a doufám že na nás nebude vyvíjen prozatím žádný velký tlak .

Prajeme celému teamu imitacion.Sudden Impact veľa šťastia a čo najviac úspechov. GL HF

Aktuálna zostava imitacion.Sudden Impact:
Jaromír "Thor" Zùna
Petr "BearPeter" Kühnel
Jakub "Southie" Jasanský
František "BlackOne" Trusa
Michal "Jericho" Babirád
Richard "panhrac" Daněk

Zdroj: http://www.cs.imitacion.cz/