Přejít k hlavnímu obsahu

Regroup Esports A.S. kupuje Dotaportal.com

Regroup Esports A.S., společnost stojící za MYM oznámila nákup serveru DotA komunity Dotaportal.com. Oficiální prohlášení:„Jako část nového celosvětového e-sport projektu s pracovním názvem "Projekt X-5", společnost Regroup Esports A.S. kupuje druhou největší komunitu Doty na světě - Dotaportal. Tento nákup přinese fanouškům Doty vylepšené, podrobné a průběžně aktualizované stránky v blízké budoucnosti.  
Výchozí obrázek


Regroup Esports A.S., společnost stojící za MYM oznámila nákup serveru DotA komunity Dotaportal.com.


Oficiální prohlášení:

Jako část nového celosvětového e-sport projektu s pracovním názvem "Projekt X-5", společnost Regroup Esports A.S. kupuje druhou největší komunitu Doty na světě - Dotaportal. Tento nákup přinese fanouškům Doty vylepšené, podrobné a průběžně aktualizované stránky v blízké budoucnosti.

 

Dánská firma operující po celém světě Regroup Esports A.S. oznamuje nákup druhé největší komunity Doty, známé jako Dotaportal. Stránka je online DotA komunita a forum obsahuje vše, co potřebuje jak občasný tak i profesionální hráč. Dnes obsahuje komunita počtu přes 300 000 registrovaných uživatelů z celého světa."

Kevin Nguyen, DP Community Director pre Dotaportal.com:
Rádi vám oznamujeme nákup Dotaportalu společností Regroup Esports, která mimo jiné vlastní největší světovou e-sport organizaci na světě - MeetYourMakers, a tudíž má hluboké zkušenosti s esportem a herními komunitami. Věříme, že toto povýší Dota komunitu na vyšší úroveň. Spojením sil s Regroup Esports A.S. a www.dotaportal.com dostanou hráči Doty přístup ke kvalitnějším zdrojům a účasti v profesionálních DotA turnajích. Spolu vybudujeme lepší DotA komunitu a to je náš slib.“

Mark Peter Fries, CEO, Regroup Esports A.S.:
„Nákup Dotaportalu byl klíčový faktor jednoho z našich posledních projektů s názvem "Projekt X-5", který právě budujeme. Dotaportal je velmi aktivní Dota komunita a zapadá perfektně do našeho portfolia a do výše zmíněného internetového projektu. Velmi se těšíme jak se vše v budoucnosti vyvine.“

Zdroj: http://www.meetyourmakers.com http://www.regroup-esports.com/