Přejít k hlavnímu obsahu

ESL: 5on5 Spring Cup 07

8. 3. 2007 | 12:42 Counter Strike 1.6
Zima skončila a vonku začínajú kvitnúť prvé kvety. Zo zimného spánku sa prebudili aj všetky slovenské a české ligy. Výnimkou nie je ani česká ESL, ktorá sa rozhodla zorganizovať turnaja s názvom 5on5 Spring Cup 07. Ako už nadpis napovedá bude sa hrať systémom 5on5 a hlavnou cenou sú prémiové účty a večná sláva.Registrovať sa môžu len české klany, do 19.3.2007 a odporúčam Vám regnúť sa čo najskôr, pretože počet teamov je limitovaný na 24. Štart turnaja je naplánovaný na 21.3.2007 - 20:00. Hrať sa bude tradične MR15 a povinnosťou oboch teamov je používať AEQUITAS a po zápase uploadovať screenshoty (round1,2;status). Menším prekvapením je maplist, pretože okrem štandartných máp de_inferno, de_train, de_clan1_mill, de_cbble, de_dust2, de_nuke tu nájdete aj mapy ako de_forge, de_tuscan a de_russka. Tieto mapy si môžete stiahnuť z tohto linku.
Výchozí obrázek


 Zima skončila a vonku začínajú kvitnúť prvé kvety. Zo zimného spánku sa prebudili aj všetky slovenské a české ligy. Výnimkou nie je ani česká ESL, ktorá sa rozhodla zorganizovať turnaja s názvom 5on5 Spring Cup 07. Ako už nadpis napovedá bude sa hrať systémom 5on5 a hlavnou cenou sú prémiové účty a večná sláva.

Registrovať sa môžu len české klany, do 19.3.2007 a odporúčam Vám regnúť sa čo najskôr, pretože počet teamov je limitovaný na 24. Štart turnaja je naplánovaný na 21.3.2007 - 20:00. Hrať sa bude tradične MR15 a povinnosťou oboch teamov je používať AEQUITAS a po zápase uploadovať screenshoty (round1,2;status). Menším prekvapením je maplist, pretože okrem štandartných máp de_inferno, de_train, de_clan1_mill, de_cbble, de_dust2, de_nuke tu nájdete aj mapy ako de_forge, de_tuscan a de_russka. Tieto mapy si môžete stiahnuť z tohto linku.

Ceny:
1. miesto:
Premium účet na dobu 3 mesiacov
2. miesto: Premium účet na dobu 2 mesiacov
3. miesto: Premium účet na dobu 1 mesiac

Celkový systém nám bližšie popisuje František "MC" Polák, admin turnaja:
## Turnaj je rozdělen do čtyř fází z toho každá fáze se bude mít jedinečný herní systém.
#1 V první části turnaje bude 24 týmů rozdělených do šesti skupin po čtyřech týmem. Bude se hrát systémem PremierShip tzn.: ve skupině bude hrát každý s každým. Postupující místa do dalšího stupně turnaje budou první dva z každé skupiny.
#2 Do druhé části turnaje získáme 12 týmů, kteří budou bojovat o postup do třetího stupně a to systémem Full Double Elimination. Stage 2 bude rozdělen celkově do 4 kol. V prvním kole [1-ST2] se odehraje 6 zápasů. 6 klanů postoupí dále do [WB-ST2] a šest klanů se propadne do [LB-ST2]. V [WB-ST2] se utkají klany, kteří vyhrají již zmiňované první kolo [1-ST2] a v [LB-ST2] se utkají klany, které první kolo [1-ST2] prohrají. Z [WB-ST2] postoupí další tři klany, kteří budou pokračovat do předposlední fáze turnaje a ty klany kteří prohrají, tak sestoupí do [LB-ST2(2)], kde se utkají s vítězi [LB-ST2]. Zápasy mezi klany v [LB-ST2(2)] rozhodnou, kdo postoupí do další fáze turnaje. Z [LB-ST2(2)] postoupí vítězné klany.
#3 V pořadí již třetí stupeň se bude hrát opět systémem Premiership a to tak, že vítězové z [WB-ST2] a vítězové z [LB-ST2(2)] budou sloučeny do jedné skupiny po 6 týmech. Ze skupiny do semifinálových bojů postoupí první 4 týmy.
#4 V poslední části turnaje proběhnout semifinálové a finálové boje o první až čtvrté místo. Zde uplatníme herní systém Single Elimination.

Pro lepší znázornění turnaje jsme pro vás s7s production vytvořil grafické zobrazení celého průběhu turnaje.

    

Z turnaja vám prinesieme kompletnú reportáž a okrem toho sa portál United-Games rozhodol podporiť tento turnaj serverami a HLTV. Prajem všetkým klanov príjemnú zábavu a GL.

Zdroj: http://www.esl.eu/cz