Přejít k hlavnímu obsahu

USSR LANparty.cz

15. 3. 2007 | 16:20 Counter Strike 1.6
Na začátku května vypukne v Čerčanech u Prahy pravidelné pozdvižení jménem USSR LANparty.cz Jedná se o nástupce úspěšné OFP LANparty. Tato nová akce, pořádaná pod záštitou serveru lanparty.cz je čistě for fun akcí kde si každý donese své PC a hraje co se mu zamane. Na programu je i zajímavý turnaj Universal soldier z něhož také vychází název této lanparty. Turnaj se odehraje ve třech hrách které si zvolí samotní účastníci. Vítězem se stane ten, jenž prokáže výbornou dovednost ve všech zvolených hrách. Pro výherce jsou připraveny ceny od našich sponzorů. Její hodnota je odvislá na počtu účastníků.
Výchozí obrázek


Na začátku května vypukne v Čerčanech u Prahy pravidelné pozdvižení jménem USSR LANparty.cz

Jedná se o nástupce úspěšné OFP LANparty. Tato nová akce, pořádaná pod záštitou serveru lanparty.cz je čistě for fun akcí kde si každý donese své PC a hraje co se mu zamane. Na programu je i zajímavý turnaj Universal soldier z něhož také vychází název této lanparty. Turnaj se odehraje ve třech hrách které si zvolí samotní účastníci. Vítězem se stane ten, jenž prokáže výbornou dovednost ve všech zvolených hrách. Pro výherce jsou připraveny ceny od našich sponzorů. Její hodnota je odvislá na počtu účastníků.

Název: Universal Soldiers Shooting Range LANparty.cz
Web: http://www.lanparty.cz/index.php?mod=lanparty&LanPartyID=1360
Datum: 4. 5. - 8. 5. 2007
Různé: Plně gigabitová síť, vlastní el. rozvod ke každému stolu, 1 mbit internet, videoprojekce, herní a podpůrné servery, restaurace ve vedlejší místnosti, atd.

Další informace a registrace na výše uvedené adrese.

Zdroj: http://www.lanparty.cz