Přejít k hlavnímu obsahu

*PG24: Hard to be sharp! #5

28. 3. 2007 | 22:21 Counter Strike 1.6
UPDATE: Pátý díl Hard to be sharp! je posunut o týden. Důvodem je zahraniční návštěva v jiném pořadu a přizpůsobení programu. Sharpa můžete tedy vidět až za 14 dní, 5.4.2007. V dalším díle mého pořadu se na konci můžete pokochat oblíbenou televizní hláškou "To be continued...". Připravil jsem pro vás totiž dvoudílný speciál, který se bude zabývat oblíbenou tématikou posledních měsíců a týdnů a to jsou filmy a moviečka z her. Samozřejmě výčet videí, které poběží v pořadu ještě není pevně daný, a tak do komentářů neváhajte psát své tipy na nejlepší movies, které jste kdy viděli. První díl tohoto zábavného pořadu můžete vidět už ve čtvrtek 5.4. od 19:00.Do prvního dílu pořadu jsem se rozhodl dát videa především z newsky, kterou vydal server Meetyourmakers.com, kde jsme se dočetli o jejich TOP 30 movies podle stahování z jejich download centra. Že se jedná o videa špičkové kvality není sporu. Vždyť například kdo viděl movie JAEGARN - X The Revenge, mi dá určitě za pravdu, že se jedná o neuvěřitelně povedené movie, ale Jaegarn se umístil až na 22. místě!Zkrátka připravte se na pořádnou porci kvalitních frag movies především (možná výhradně) ze hry Counter Strike.V druhém díle pořadu, který odvysíláme ve čtvrtek 12.4. se můžete těšit na zástupce společnosti Illusion Pictures, který nám osvětlí, jak to ve světě vytváření videí chodí. Dále uvidíte to nejlepší z jejich tvorby a samozřejmě nebudou chybět ani zprávy ze světa ProGamingu, tak jako tomu samozřejmě bude i v pořadu tento týden. Teď už si jen nezapomeňte nakliknout ve čtvrtek od 19ti hodin internetovou televizi PG24.tv ;)Zdroj: http://www.pg24.tv
Výchozí obrázek

UPDATE: Pátý díl Hard to be sharp! je posunut o týden. Důvodem je zahraniční návštěva v jiném pořadu a přizpůsobení programu. Sharpa můžete tedy vidět až za 14 dní, 5.4.2007.


V dalším díle mého pořadu se na konci můžete pokochat oblíbenou televizní hláškou "To be continued...". Připravil jsem pro vás totiž dvoudílný speciál, který se bude zabývat oblíbenou tématikou posledních měsíců a týdnů a to jsou filmy a moviečka z her. Samozřejmě výčet videí, které poběží v pořadu ještě není pevně daný, a tak do komentářů neváhajte psát své tipy na nejlepší movies, které jste kdy viděli. První díl tohoto zábavného pořadu můžete vidět už ve čtvrtek 5.4. od 19:00.

Do prvního dílu pořadu jsem se rozhodl dát videa především z newsky, kterou vydal server Meetyourmakers.com, kde jsme se dočetli o jejich TOP 30 movies podle stahování z jejich download centra. Že se jedná o videa špičkové kvality není sporu. Vždyť například kdo viděl movie JAEGARN - X The Revenge, mi dá určitě za pravdu, že se jedná o neuvěřitelně povedené movie, ale Jaegarn
se umístil až na 22. místě!

Zkrátka připravte se na pořádnou porci kvalitních frag movies především (možná výhradně) ze hry Counter Strike.

V druhém díle pořadu, který odvysíláme ve čtvrtek 12.4. se můžete těšit na zástupce společnosti Illusion Pictures, který nám osvětlí, jak to ve světě vytváření videí chodí. Dále uvidíte to nejlepší z jejich tvorby a samozřejmě nebudou chybět ani zprávy ze světa ProGamingu, tak jako tomu samozřejmě bude i v pořadu tento týden. Teď už si jen nezapomeňte nakliknout ve čtvrtek od 19ti hodin internetovou televizi PG24.tv ;)

Zdroj: http://www.pg24.tv