Přejít k hlavnímu obsahu

Fju league končí

25. 4. 2007 | 14:01 Counter Strike 1.6
Fju league začala zhruba pred mesiacom a pol a jej zakladateľom bol Lukáš "skyzor" Ravean, ktorý včera ohlásil koniec tejto ambicióznej ligy. Žiaľ liga nekončí z dôvodu dohratia základných skupín ale z dôvodu straty hlavného sponzora. Oficiálna vyhlásanie na webe http://league.fju-gaming.com/:"Dnešním dnem vám musím oznámit jednu skutečnost a to takovou, že fju league je zastavena!! Hlavním důvodem je ztráta sponzora Kiko, který měl do ligy dávat polovinu cen od Samsung 250GB Sata II až po MX 518 gaming grade, ale měl před dvěma dny nehodu a dostal se do finančních problémů a podporu ligy musel odsunout až na půl roku. V lize tedy zůstali partneři Empei a PCware a Fakaheda, ale jejich ceny by nepokryly 3 místa, takže je zbytečné pokračovat, dále to bylo kvůli neúplnému dokódování stránek a jejich funkčnost ztrácela význam. Chyby byly také v jiných organizačních věcech. Během prázdnin by se měl tento projekt i se stávajícími sponzory zrušit a měl by se vytvořit nový projekt s O.S uNknown Illusion v čele se mnou a hráčem SV, a měl by se rozjet projekt s názvem Challenge electronic sports. Omlouvám se za předem způsobené problémy gl & hf."Akonáhle budú zverejnené bližšie informácie o pripravovanom projekte Challenge electronic sports budeme Vás prostredníctvom United-Games informovať.
Výchozí obrázek


 Fju league začala zhruba pred mesiacom a pol a jej zakladateľom bol cze Lukáš "skyzor" Ravean, ktorý včera ohlásil koniec tejto ambicióznej ligy. Žiaľ liga nekončí z dôvodu dohratia základných skupín ale z dôvodu straty hlavného sponzora.

Oficiálna vyhlásanie na webe http://league.fju-gaming.com/:
"Dnešním dnem vám musím oznámit jednu skutečnost a to takovou, že fju league je zastavena!! Hlavním důvodem je ztráta sponzora Kiko, který měl do ligy dávat polovinu cen od Samsung 250GB Sata II až po MX 518 gaming grade, ale měl před dvěma dny nehodu a dostal se do finančních problémů a podporu ligy musel odsunout až na půl roku. V lize tedy zůstali partneři Empei a PCware a Fakaheda, ale jejich ceny by nepokryly 3 místa, takže je zbytečné pokračovat, dále to bylo kvůli neúplnému dokódování stránek a jejich funkčnost ztrácela význam. Chyby byly také v jiných organizačních věcech. Během prázdnin by se měl tento projekt i se stávajícími sponzory zrušit a měl by se vytvořit nový projekt s O.S uNknown Illusion v čele se mnou a hráčem SV, a měl by se rozjet projekt s názvem Challenge electronic sports. Omlouvám se za předem způsobené problémy gl & hf."

Akonáhle budú zverejnené bližšie informácie o pripravovanom projekte Challenge electronic sports budeme Vás prostredníctvom United-Games informovať.

Zdroj: http://league.fju-gaming.com/