Přejít k hlavnímu obsahu

*Johan prestupuje do faB[UG]

30. 10. 2007 | 00:30 Counter Strike 1.6
Ďalším tímom, ktorý po Invexcupe mení zostavu je žiaľ náš domáci klub faberi Bellatores. Sekciu faB[UG] opúšťa dlhodobý hráč faB a super človek, Andrzej ''n0vice'' Waloszek a na jeho miesto nastupuje jeden z najlepších hráčov Českej Republiky a hráč konkurenčného nEophyte, Jan "johan" Juráň. Presné dôvody tejto zmeny popisuje manažér faberi Bellatores, Karel "Skalarek" Skalnik:"Tým měl drobné výhrady k jeho chování. U zápasů často vyvolával nervózní atmosféru a my naopak potřebujeme klid, který by měl s příchodem Johana v týmu panovat. N0vice je dobrým hráčem a doufám stále i kamarádem, šanci mít v týmu Johana si ale nechtěli kluci nechat ujít a jednohlasně se rozhodli, že nahradí právě jeho. Dobrá pohoda v týmu je pro mě důležitá, nicméně hráčům jsem dal jasně najevo, že je to na dlouhou dobu poslední přestup. Pokud chceme být úspěšní, potřebujeme pracovat se stálou pětkou."
Výchozí obrázek




Ďalším tímom, ktorý po Invexcupe mení zostavu je žiaľ náš domáci klub cze faberi Bellatores. Sekciu faB[UG] opúšťa dlhodobý hráč faB a super človek, pl Andrzej ''n0vice'' Waloszek a na jeho miesto nastupuje jeden z najlepších hráčov Českej Republiky a hráč konkurenčného cze nEophyte, cze Jan "johan" Juráň. Presné dôvody tejto zmeny popisuje manažér faberi Bellatores, cze Karel "Skalarek" Skalnik:

"Tým měl drobné výhrady k jeho chování. U zápasů často vyvolával nervózní atmosféru a my naopak potřebujeme klid, který by měl s příchodem Johana v týmu panovat. N0vice je dobrým hráčem a doufám stále i kamarádem, šanci mít v týmu Johana si ale nechtěli kluci nechat ujít a jednohlasně se rozhodli, že nahradí právě jeho. Dobrá pohoda v týmu je pro mě důležitá, nicméně hráčům jsem dal jasně najevo, že je to na dlouhou dobu poslední přestup. Pokud chceme být úspěšní, potřebujeme pracovat se stálou pětkou."

Vo večerných hodinách očakávajte rozhovor s jedným z hráčov faB[UG], vyjadrenie johana a n0vica. Premiérový zápas v novej zostave čaká fabákov uź dnes proti svk FU.SK na mape de_cpl_strike v CSL .

Vyjadrenie cze Jana "johana" Juráňa:
"Rozhodující pro mě byla vidina kroku kupředu. Posléze to nabralo trošku dramatický průběh, ale já se přes to nějak přenesu... A snad při mě bude stát štěstí i nadále."

H1tachi: Skús v stručnosti popísať čitateľom prečo ste sa rozhodli vyhodiť práve n0vica. Ako vnímaš celú situáciu ty? Prečo ste sa rozhodli zobrať práve pre johana? Zvažovali ste aj iných hráčov?
Deathon: Vyzni to ted mozna divne, ale kdyz oskar prisel s tim ze John by chtel jit k nam, rekl bych ze vetsina z nas, se moc dlouho nerozmyslela. Novice je dobry hrac a v klidu clovek ale s par hraci si asi ne uplne sedli a pri hre se to obac projevovalo. Johnuv prichod vidim jako velky prinos pro team protoze je to velmi zkuseny hrac, ktery vi o cem ta hra je a takoveho nas team potreboval.

Aktuálna zostava cze faberi Bellatores [UG] * NEJSHOP.EU:
cze Richard ''Ajvn'' Ivan
cze Adam ''Deathon'' Vlček
cze Jan "johan" Juráň
cze Milan 'Monty'' Stanislav
cze Tomáš ''oskar!'' Šťastný

Prajem novej zostave cze fab[UG] a tak isto aj n0vicovi veľa šťastia a čo najviac úspechov v budúcnosti. GL HF!