Přejít k hlavnímu obsahu

Spacca in, fnx out!

11. 2. 2009 | 02:37 Counter Strike 1.6
Nikdy nekončící pohádka jménem Made in Brazil je opět zde. Nyní šokuje výměnou Lincolna "fnx" Laua.

Vždyť to znáte, každou chvíli se o tom někde píše. Bývalá hvězda, a aktuálně hrající trenér, Carlo "KIKOOOO" Segal se vrátil z CS důchodu. Z Made in Brazil musel odejít Bruno "bit" Lima. Tým nedovedl k úspěchům, které managment požadoval.
Výchozí obrázek

Nikdy nekončící pohádka jménem Made in Brazil je opět zde. Nyní šokuje výměnou Lincolna "fnx" Laua.

mibr_2.jpg

Vždyť to znáte, každou chvíli se o tom někde píše. Bývalá hvězda, a aktuálně hrající trenér, Brazílie Carlo "KIKOOOO" Segal se vrátil z CS důchodu. Z Made in Brazil musel odejít Brazílie Bruno "bit" Lima. Tým nedovedl k úspěchům, které managment požadoval.

Dnešní výměna se týká, dnes již bývalého hráče MiBr, Brazílie Lincolna "fnx" Laua. Ten kvůli ztrátě motivace a průměrným výkonům dostal padáka. Nejspíš se manažer Paul Veloso poučil z mála chyb, které udělal. Neangažoval nějakého ex-člena, ale vsází na dravé mládí. Novým členem Made in Brazil se stává hráč FireGamers, Brazílie Guilherme "Spacca" Spacca. Ten s FireGamers naposledy získal v Brazilském poháru 2. místo, právě za MiBr.

Společně se Spacc-ou mají MiBr necelý měsíc na sehrání. Na začátku března je čeká Extreme Masters Global Final, které se koná v Hannoveru.

"Začneme trénovat na taktice. Vím, že máme málo času, ale budeme se snažit vše vypilovat. Tým mi důvěřuje. Jsem za to velmi rád!"

Sestava Made in Brazil
Brazílie Thiago "btt" Monteiro
Brazílie Raphael "cogu" Camargo
Brazílie Carlos Henrique "KIKOOOO" Segal
Brazílie Renato "nak" Nakano
Brazílie Guilherme "Spacca" Spacca