Přejít k hlavnímu obsahu

Francouzští dRu ke Confis!

17. 2. 2009 | 23:23 Counter Strike 1.6
 


foto: dRu na EPS France

Je to snad poprvé v historii, co česká organizace přibírá do svých řad tak skvělý tým. Česká organizace conFis přibírá do svých řad francouzský CS 1,6 tým da Roxor united!
Výchozí obrázek

 

esl
foto: dRu na EPS France

Je to snad poprvé v historii, co česká organizace přibírá do svých řad tak skvělý tým. Česká organizace conFis přibírá do svých řad francouzský CS 1,6 tým da Roxor united!

 

Tento squad se zůčastnil letošního EPS France final, kde skončil na třetím místě. Ale i jiné výsledky svědčí o tom, že to nebudou jen tak nějaké lamičky.

1. místo
- WCG French Qualifications (Září 2008)
1. místo - WCG French Finals (Listopad 2008)
9.-16. místo - World Cyber Games (Listopad 2008)
3. místo - ESL EPS French LAN Finals (Únor 2009)


Bývalí hráči aAa budou od dnešního dne vystupovat pod názvem conFis.iG a bude plnohodnotným členem Confis rodiny, není jisté co bude se slovenským squadem, který teď hájí barvy organizace na našich stránkách.

 

2.jpg
Najim "moderatioN" Mounib

Vyjádření vedení Confis:
"Jsme velice rádi, že můžeme mít v týmu takto talentovanou sekci, která se nedávno dala dohromady. Od dnešního dne by jste měli potkávat Rémiho Colase a jeho tým pod našimi barvami. Přitom je uvidíte v našich trikotech na francouzských kvalifikacích na největší světové Mezinárodní turnaje - ESWC a WCG. Tento talentovaný tým budeme plně podporovat a věříme v dlouhodobou spolupráci. Rádi bychom také poděkovali staré sekci za kvalitní reprezentaci naší organizace a přejeme jim hodně štěstí u jiného působiště."

 

3.jpg
Po vítězném zápase na EPS France Finals

"Jsme velice pyšní, že můžeme hrát za Confis.iG a uděláme maximum, abychom je reprezentovali pouze v dobrém. Je pro nás ctí hrát za český a francouzský tým zároveň. Uděláme maximum proto, abychom byli nejlepší a tímto vás zveme, přijďte se na nás podívat na SPG LAN." Rémi "loduN" Colase

 

4.jpg

Na konci EPS

Sestava Confis.iGamers
Francie Rémi "loduN" Colas
Francie Rodolphe "Diodel" Verloës
Francie Rémy "RevZ" Prieur
Francie Nicolas "Dr.Crow" Vaissaud
Francie Najim "moderatioN" Mounib