Přejít k hlavnímu obsahu

BattleZone ESET CS Cup

2. 3. 2009 | 00:18 Counter Strike 1.6
zdroj:battlezone.cz

Včera, 28.2.2009, se v pražské herně BattleZone uskutečnil další z řady CS 1,6 turnajů, které má pod záštitou firma ESET.
Je 10:00 a začíná jeden z těch lépe obsazených turnajů, jaké u nás najdeme. Týmy jako NecroRaisers, illusion-pictures či sunset si přijeli nejen zahrát, ale hlavně vyhrát ceny jako je karabinka na klíče nebo blok A4!
Výchozí obrázek
eset.jpg
zdroj:battlezone.cz

Včera, 28.2.2009, se v pražské herně BattleZone uskutečnil další z řady CS 1,6 turnajů, které má pod záštitou firma ESET.

Je 10:00 a začíná jeden z těch lépe obsazených turnajů, jaké u nás najdeme. Týmy jako NecroRaisers, illusion-pictures či sunset si přijeli nejen zahrát, ale hlavně vyhrát ceny jako je karabinka na klíče nebo blok A4!

 

aa.JPG

Deset týmů bylo rozděleno do tří skupin. Dvě ranní skupiny a jedna odpolední, skupiny C a D, se museli pro nedostatek týmů sloučit. Do finále se protlačil klan sunset, který v naší Clanbase okupuje druhou příčku a tým old schoolerů - Dynamic Crew.

aae.JPG

Na mapě de_train vyhráli sunset nožíky a začali hrát za CT. Stranu ovládli 13:2 a pak už nebyl problém uhrát tři kola za T. Vítězem v turnaji se tedy stal klan sunset.

aaee.JPG

Doplním, že na třetím místě skončil uberTeam.

Tým sunset získal za vítězství v turnaji 2500,- Kč v hotovosti, 5 ks licence ESETNOD32 Antivirus na 1 PC, 5 ks blok A4 ESS, 5 ks karabina na klíče ESET a 25  volných hodin do Battlezone.
Dynamic Crew si odnesli 5 ks USB flash disc s logem ESET (4GB), 5 ks blok A4 ESS, 5 ks karabina na klíče ESET, 20 volných hodin do Battlezone a 1000,- Kč v hotovosti.
A klan uberTeam 5 ks triko s tištěným logem ESET, 5 ks blok A4 ESS, 5 ks karabina na klíče ESET, 15 volných hodin do Battlezone a 500,- Kč v hotovosti.

Týmům gratulujeme a přidávám rozhovor s Česko Jánem "Terran" Švecem z týmu sunset.

United-games UG[R]Man1 - První otázka, jaký máš pocity po výhře v turnaji?:)

Česko sunset Terran- Úžasný, kluci hráli skvěle, atmosféra by se dala krájet, takže spokojenost největší :-)

United-games UG[R]Man1  - Co říkáš na týmy, proti kterým jste hráli? Proti komu se Vám hrálo nejhůř, a proti komu jste se zase bavili?:)

Česko sunset Terran- Na turnaji bylo vcelku mnoho kvalitních týmů, žádný zápas jsme nebrali nadarmo. Kromě jistých Airstyle, ty se opravdu přišli jenom pobavit. Nejhůře se nám hrálo proti blixovu týmu uber a menší problémy jsme měli ve skupině,  než jsme si zvykli na PC a atmosféru.

United-games UG[R]Man1 - A co finále? Jak se hrálo proti old skůl hráčům z Dynamic crew?

Česko sunset Terran- Oproti skupině už to byl mnohem lehčí zápas, hrál se train a my jsme vyhrali CT stranu 13:2 , v tu chvíli už bylo prakticky o zápase rozhodnuto.

United-games UG[R]Man1 - Koho by jsi z týmu vyzdvihl. Kdo podle tebe podal nejlepší výkon. A zase naopak, koho bys označil, že mu to ten den nesedlo?

Česko sunset Terran - Určitě bych vyzdvihl výkon damiena a forbiho, kteří hráli opravdu skvěle a několikrát zachránili klíčové kola. Nebyl nikdo komu by to ten den vyloženě nesedlo, možná pár rpgho kol nebylo nijak slavných, ale nakonec cely team šlapal jako hodinky :-)

United-games UG[R]Man1 - Chystáte se na BZ challenge, které se koná 7.3 a jestli ano,  jaké umístění očekáváte na tomto turnaji?

Česko sunset Terran - Ještě to není 100%, ale pokud to okolnosti dovolí, tak určitě ano. A očekávání? Odehrat co nejlepši hru, ukázat se v dobrém světle a hlavně se tou hrou bavit ;-) . Myslím si, že do prvních třech míst bychom se vejít měli.

 

Jen dodám, že ZDE si můžete stáhnout fotky z akce.