Přejít k hlavnímu obsahu

Vsaďte si s Kobrou

2. 3. 2009 | 19:20 Counter Strike 1.6
zdroj: kobra's album

Finále Evropského kontinentu se blíží. Jistě se těšíte na napínavé zápasy a mnoho vyhraných bodů v sázkách. Přinášíme Vám rozhovor s hlavním bookmakerem našeho portálu, Romanem "Kobra" Kupečkem.
Výchozí obrázek
asus.jpg
zdroj: kobra's album

Finále Evropského kontinentu se blíží. Jistě se těšíte na napínavé zápasy a mnoho vyhraných bodů v sázkách. Přinášíme Vám rozhovor s hlavním bookmakerem našeho portálu, Romanem "Kobra" Kupečkem.

Podobné téma jste mohli vidět na portálu hltv.org, kde byl ovšem tázaným hráč mTw, Danny "zonic" Sørensen. My Vám přinášíme léta zkušeností našeho hlavního bookmakera.

United-games UG[R] Man1 -  Velevážený Kobro, představ se prosím těm, kteří neví kdo jsi. I když si myslím, že jich je asi málo..:D

Česko UG[B] Kobra -  Tak jmenuji se Roman Kupeček , je mi 21 let pocházim z malého městečka na Karlovarsku.Sem tam něco někde napíšu :-).Dříve jsem občas hrával hlavně Source. Nakonec když jsem byl low- :-D jsem začal psát a věnovat se multiherním týmům jako manažer nebo redaktor.

United-games UG[R] Man1 -  A tvoje nýnější působiště?

Česko UG[B] Kobra - Tak po zrušení SkyRiders-Teamu mě to nějak všechno přešlo :-( , až teďka po delší době jsem dostal chuť sem tam něco napsat a momentálně jsem v Defeaters.

United-games UG[R] Man1 - Supr,  , jakožto hlavní hlavní sázkař UG, řekni našim čtenářům, jak probíhá takovej den bookmakera?:)

Česko UG[B] Kobra -  Tak den bookmakera je docela normální, seženu si co nejrychleji info o danném turnaji, projedu skupiny, prohlídnu sestavy týmů a hlavně šance týmů, pak vypíšu co nejsolidněji kurz.

United-games UG[R] Man1 - Všichni víme, že zítra začne Extreme Masters Global a Europe Final, vybral jsem pět zápasů, poprosím tě, abys mi okomentoval tento zápas a napsal svůj tip na vítěze.

fnatic vs LAG Blank; mousesports vs MYM; MYM vs SK; fnatic vs mTw; n!faculty vs Millenium

Česko UG[B] Kobra -

fnatic vs LAG Blank - Jeden z ranních zápasů a hned docela težkej, i když fnatic jsou ve formě a podle informací se na tento lan dobře připravili. Lag Blank se SpawNem by mohli potrápit tento tým, ale na 80 % dostanou od fnatic.
Kobra tipuje 1 - vítězství fnatic

Mousesports vs Meet Your Makers - Z podhledu mého bych to viděl 50 % na 50%, i když statistika zápasů proti sobě je 3:2. Nechme se překvapit.
Kobra tipuje 0 - remíza

SK Gaming vs Meet Your Makers - Zápas až skoro v podvečer, kdy budou oba celky rozehrané. Na 75 % to vidim na SK , a 25 % na MyM.
Kobra tipuje 1 - vítězství SK Gaming

fnatic vs mTw - Težký zápas i když se zdá že je jasný vítěz, znám tak neni.fnatic několikrát na offline dokázali tento tým porazit jako nedávno na ESL pro series Scandinavia a to rozdílem 16:2.Slovo na závěr tohoto zápasu ( uvidíme jak to půjde namyšlenému Švédovi GeT-Rightovi :-D )
Kobra tipuje 1 - vítězství fnatic

n!faculty vs Millenium - Zde si myslím, že to dají němci, i když opět to není jasný zápas, tyhle týmy hráli proti sobě jenom jednou, a to n!faculty win 2:1 na mapy.A nezapomeňme ze Millenium je oslabené o Ozstrik3r-a. Vidím to 70 % na 30 %.
Kobra tipuje 1 - vítězství n!faculty

United-games UG[R] Man1 - Tak ti děkuju, že sis na nás udělal čas:)

Česko UG[B] Kobra -  Není zač a díky. Sázkarům přeju pevné nervy.

07-04-07_0953.jpg

MC'Kobra