Přejít k hlavnímu obsahu

Toulky českou a slovenskou krajinou # 3!

14. 3. 2009 | 20:15 Counter Strike 1.6
Další várka změň v našem okolí je zde! Připravte se na nálož emocí, třesoucích rukou a divného pocitu v břiše. Ti z Vás, kteří rádi prohlašujete, že všechny sundáte se zavřenýma očima, pojďte sem a zaflejmujte si jako obvykle. Třetí toulky jsou tu.
 
Nejprve se zaměříme na klan eEriness.
Po třech měsících se vedení organizace eEriness rozhodlo vyměnit svoji stávající sekci. Mančaft, který vedl aligator2g byl poslední dobou neaktivní, a to byla také hlavní příčinna propuštění.Po spoustě nabídkách od jiných týmů, se vedení rozhodlo kívnout na tu poslední. Nově složený mančaft plných kvalitních hráčů, kteří mají chuť hrát a trénovat. Kluci se ukáží poprvé v barvách eEriness již zítra na turnaji Undead Gamerz.
Výchozí obrázek

Další várka změň v našem okolí je zde! Připravte se na nálož emocí, třesoucích rukou a divného pocitu v břiše. Ti z Vás, kteří rádi prohlašujete, že všechny sundáte se zavřenýma očima, pojďte sem a zaflejmujte si jako obvykle. Třetí toulky jsou tu.

 

Nejprve se zaměříme na klan eEriness.

Po třech měsících se vedení organizace eEriness rozhodlo vyměnit svoji stávající sekci. Mančaft, který vedl aligator2g byl poslední dobou neaktivní, a to byla také hlavní příčinna propuštění.

Po spoustě nabídkách od jiných týmů, se vedení rozhodlo kívnout na tu poslední. Nově složený mančaft plných kvalitních hráčů, kteří mají chuť hrát a trénovat. Kluci se ukáží poprvé v barvách eEriness již zítra na turnaji Undead Gamerz.

"Nejprve se chceme předvést v online turnajích, které se konají a budou konat, chceme se pak hlavně účastnit tuzemských LAN akcé a třeba po čase přijde na řadu i zahraniční. Ale na to je ještě brzy."

Nová sestava týmu eEriness:

Česko blix
Česko tweet0
WORLD arturo
Česko tukan
Česko jeffrei

autor:detrexe


_____________________________________________________________________

 

Dále tu máme znovu-oživený tým MetalForce. Ti se objevili již v prvním dílu toulek, jenže v té době ještě nikdo netušil, kdo vlastně za MF bude hrát. Zdá se, že "plecháči" na to vyzráli.

Zezačátku hrávali v sestavě, ve které bylo jméno Jakub "screed" Hrdlička. Ten ovšem řady MF opouští pro špatnou kominikaci s hráči v týmu. Jeho místo zaujímá Pavel "pája" Řehořka, kterého už nějaký ten čas všichni z týmu znají.

Line-up Metal-Force

Česko Michal "2nd" Hrnčíř
Česko Petr "kazimir" Kiesel
Česko Tomáš "eMper" Vaněček
Česko Pavel "pája" Řehořek
Česko David "berry" Mestek

Na konec přidávám dovětek ze stránky MF,
Ať nám síla všech brejtaků a goaldů v xtřistatrojce s tyčovými zbraněmi napomáha jak dort.

________________________________________________________________________________

 

Tým clanQuare má novou a snad už konečně pořádnou sekci. Dlouho se tento tým potýkal s problémy ohledně CS 1,6 týmu. Buď  hráči byli neaktivní nebo podávali hrozné výsledky. Tato sekce, kterou přijali by měla vyřešit všechny obtíže, které u týmu nastaly.

clanQuare CS 1,6 tým

Česko Ondřej "sidDD" Čuda
Česko Martin "quantum" Kapusta
Česko Michal "mical" Kolomazník
Česko Lukáš "merc" Řepík
Česko Vlasťa "nest0r" Chott


________________________________________________________________________________

 

Dlouho se o nich  nemluvilo a už jsou zase zde! Tým CiTRONS mají opět svou vlastní CS 1,6 sekci. Klan si nedělal starosti a rovnou pod sebe vzal celý tým z klanu NanoBots. Snad týmu nebude dělat ostudu.

CiTRONS 1,6 tým

Česko Zdeněk "MoonchaeR" Horák
Česko David "Votys" Votava
Česko Radek "Normik" Pavouk
Česko Mirek "redik" Duchek
Česko Zdeněk "perko" Duchek
Česko Tomáš "Sem!to" Szemály

_________________________________________________________________________________


Infantry mají novou sekci! Vše se točí okolo  Tomáše "cNg_-" Karaby, který dal dohromady docela slušnou sestavu Tomášů.

iNFANTRY line-up

Česko Tomáš "cNg_-" Karaba
Česko Tomáš "deo" Kolegar
Česko Tomáš "Babkins" Babička
Česko Tomáš "maizze" Chlup
Česko Jan "Sv___" Svoboda


_________________________________________________________________________________

 

Rykers Esports tým má novou sestavu. Poté, co jste se mohli v týdnu dočíst o příchodu MIKKE-ho a spol., jste si jistě udělali obrázek o tom, že dneska už může hrát každý za Rykers. Točení hráčů pokračuje, novými hráči Rykers tedy jsou....

Rykers CS squad

Česko Aleš "joak" Svoboda
Česko BananaFTW
Česko tronic
Česko Kuba "M4Ik" Dozbaba
Česko Richard "TmNN" Toman
Česko dUB


________________________________________________________________________________


Slovenští crew.sk nedávno přijali vcelku slušnou sestavu. Výsledky byly uspokojivé, ale tým se rozhodl vyměnit pátého hráče, Jána "janik" Janča. Jeho místo v týmu zaujme hráč, který dříve reprezentoval barvy PerunPG či IQFighters, Eduard "foxiq" Fritscher.

"Môj názor na výmenu janika za foxika je veľmi pozitívny, kedže janik nám už dlhšiu dobu nevyhovoval kvôli jeho štýlu hrania a nedostatku hracieho času....kedže som CR, navrhol som túto výmenu ja, s ktorou ihneď súhlasil dezik, no problém bol, že josse a cheaton o tejto zmene zo začiatku nechceli počut. Po rozhovore s chalanmi na vt sme dospeli k tomu, že chceme hrávať často a niečo dosiahnuť v čom nám bránil janik. Foxik bola najlepšia varianta, pretože je aktívny a má chuť do hrania. Preto sme sa ihneď po vyskúšaní foxa rozhodli, že toto bude pre náš team to najlepšie." Miroslav "neverim" Vizváryho

Sestava crew.sk

Slovensko Miroslav "neverim" Vizváry
Slovensko Eduard "foxiq" Fritscher
Slovensko Martin "j0sse" Burík
Slovensko Jozef "cHeatoN!" Rosenberg
Slovensko Michal "dezik" Hyross

 

Nakonec dodávám jako vždy, GL HF všem týmům, whine and flejm ON!!!(kdo to četl celý, ať to napíše do komentářů)