Přejít k hlavnímu obsahu

Nové triky pro kradení STEAM-u?

27. 6. 2009 | 17:00 Counter Strike 1.6
Chybí nám liga. Liga o nejlepšího zloděje herních účtů.. O STEAM už přišel kde kdo, ovšem na Slovensku tomu dávají novou podobu. Menší partička lidí dostala nápad, jak si trošku pomoci. Staré triky, kdy někomu napíšete na ICQ/QIP a zlákáte ho standartními okecávkami jako - "budeš dělat admina na Panoramixu/UG apod.", nebo "Jsem admin Valve a dám ti hry zadarmo, když mi pošleš jméno a heslo k účtu." už neplatí.
Výchozí obrázek

Chybí nám liga. Liga o nejlepšího zloděje herních účtů.. O STEAM už přišel kde kdo, ovšem na Slovensku tomu dávají novou podobu.

Menší partička lidí dostala nápad, jak si trošku pomoci. Staré triky, kdy někomu napíšete na ICQ/QIP a zlákáte ho standartními okecávkami jako - "budeš dělat admina na Panoramixu/UG apod.", nebo "Jsem admin Valve a dám ti hry zadarmo, když mi pošleš jméno a heslo k účtu." už neplatí.

1633.jpg

Nová generace používá čím dál tim více rafinovaných způsobů, ale brzy se na ně přišlo. Nejen že jedna z největších chyb byla dát STEAM stránku na doménu končící .tk, ale hlavně to, že vše je v češtině a slovenštině.

Proto na všechny hráče apeluji, nenavštěvujte stránku http://www.steamslovakia.tk/, tato stránka získává hesla a přihlašovací jména!!!

Hlavně nezapomeňte, že nejdřív si něco ověřte a myslete hlavou lidi, né kolenem.

Díky hráči "Slovensko chiwo", který mne na tuto stránku upozornil.