Přejít k hlavnímu obsahu

ETF2L Season 5 Awards

30. 7. 2009 | 18:54 ETF2L Season 5 Awards
Ligový portál ETF2L.org vyhlašuje svoje tradiční Awards, tentokrát již za pátou sezónu. Europan Team Fortress 2 League je největší a hráči považována za nejperstižnější ligu, kterou na evropském Team Fortress 2 poli naleznete. Je to teprve pár dní co skončila její pátá sezóna, které se zúčastnilo celkem 250 týmů z 25 různých zemí, znichž bylo 10 českých a 1 slovenský.
Výchozí obrázek

ETF2L

Ligový portál ETF2L.org vyhlašuje svoje tradiční Awards, tentokrát již za pátou sezónu.

Europan Team Fortress 2 League je největší a hráči považována za nejperstižnější ligu, kterou na evropském Team Fortress 2 poli naleznete. Je to teprve pár dní co skončila její pátá sezóna, které se zúčastnilo celkem 250 týmů z 25 různých zemí, znichž bylo 10 českých a 1 slovenský.

Jak se již stalo tradicí, nakonci každé sezóny jsou adminy vyhlášena různá ocenění pro hráče a týmy. Celý systém volby je jednoduchý. V každé kategorii mohl každý registrovaný hráč nominovat jedno jméno, pod podmínkou, že to nesměl být on sám nebo někdo jiný z jeho týmu. 5 nejvíce nominovaných z každé kategorie se pak dostalo do veřejného hlasování, která trvalo týden. A ted už vítězové jednotlivých kategorií.

ETF2L Season 5 Awards:

Most Surprising Team - Německo rockit (Division 2a)

 

Fairplay Award - Velká Británie CantFitMyN (Division 6f)

 

Most Underrated Player - Norsko BERSERKER (Resistansen)

 

Demoman of the Season - Reset Extremer (I Don’t Know?)

Heavy of the Season - Švédsko Pace (jAgarna)

Medic of the Season  - Finsko kyynel (Crack Clan)

Scout of the Season  - Velká Británie Shintaz (I Don’t Know?)

Sniper of the Season- Finsko Jh (Born2Die)

Soldier of the Season - Finsko punpu (Crack Clan)

Všech 5 výherců v kategoriích jednotlivých class bylo nominováno do nového hlasování, které potrvá dalších 7 dní a z něj pak vzejde vítěz ocenění 'Player of the Season'.