Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s eSuba.messiaH

24. 8. 2009 | 00:04 Všechny hry
Lubomír "messiaH" Halama si pro United-Games našel čas a vyzpovídal se nám v krátkém rozhovoru o poslední LANce, které se zůčastnil a nakonec i vyhrál. Minulou sobotu se v pražské herně BattleZone uskutečnil turnaj v Pro Evolution Soccer 2009. Tento turnaj měl být velkým soubojem dvou rivalů, Lubomíra "messiaH" Halamy a Filipa "Koozy" Lejčka. Filip ovšem na poslední chvíli svou účast na turnaji odřekl a tak se jasným favoritem turnaje stal "Messi".
Výchozí obrázek

Lubomír "messiaH" Halama si pro United-Games našel čas a vyzpovídal se nám v krátkém rozhovoru o poslední LANce, které se zůčastnil a nakonec i vyhrál.

Minulou sobotu se v pražské herně BattleZone uskutečnil turnaj v Pro Evolution Soccer 2009. Tento turnaj měl být velkým soubojem dvou rivalů, Lubomíra "messiaH" Halamy a Filipa "Koozy" Lejčka. Filip ovšem na poslední chvíli svou účast na turnaji odřekl a tak se jasným favoritem turnaje stal "Messi".

Po základní skupině "Messi" skončil na druhém místě, když prohrál jen jednou. Playoff už ovšem bylo v jeho režii a získal tak luxusní repráčky od firmy Logitech.

United-games Ahoj Messi, jak se daří?

Česko eSuba.messiaH : Ahoj...nový auto, nová žena, a právě teď večeřím file na másle....takže paráda :)

United-games Přejděme k prvním otázkám našeho mini-rozhovoru. Jak hodnotíš nedávnou Grunex PES LAN? Zdála se ti dobrá organizace?

Česko eSuba.messiaH : Podle mně to byla parádní akce, skvělá parta lidí včetně tebe a k tomu výhra. Jen bych pro příště nastavil pravidla tak, aby byl libovolný výběr všech týmů co jsou ve hře a ne jen klubů. Nemohl jsem hrát v plné síle za moji oblíbenou Argentinu. Dále aby na všech PC byla stejná verze hry.

United-games A co říkáš na "český patch" ve hře, který některým hráčům ubral na pointech?

Česko eSuba.messiaH : Nejdříve mne to štvalo, protože bylo divný se každej zápas aklimatizovat na ofiko patch a pak superpatch. V Playoff jsem pak zkusil vzít Real Madrid na superpatchi, když už měl v týmu kaka a ronalda a celkem se mi s nima hrálo snadno, proto jsem se po zbytek zápasu držel jen u PCčkách se superpatchem :).

United-games Čekal jsi, že by se mohlo tohoto turnaje zůčastnit více lidí?

Česko eSuba.messiaH : Ne. Naopak jsem čekal, že se nás tam sejde tak okolo desítky lidí, takže jsem celkem překvapen, že aspoň tak a doufám, že příště bude účast ještě větší.

messi.jpg

Messi uprostřed

United-games Myslíš, že by do budoucna mohlo být více takovýchto LANek?

Česko eSuba.messiaH : Určitě, čím víc LANek - tím lépe pro CZ/SK komunitu v PES. Vidím už teď pokrok naší scény oproti předešlým rokům a věřím, že to bude ještě lepší.

United-games Co se ti na LANce líbilo a co bys do příště vylepšil?

Česko eSuba.messiaH : Co se mi líbilo...jelikož jsem heterosexuál tak asi jen ty hostesky a ty dvě slečny co si tam přivedli bráchové el.boro se žufou :).

United-games A co říkáš na ceny, které si vyhrál? Co uděláš s novou reprosoustavou?

Česko eSuba.messiaH : Tak nejspíš ji asi zapojím do PC no...což už jsem vlastně udělal a nelituji toho, hrajou výborně. Dále určitě využiju lístek do Aquaparku v Praze, už v minulosti mne to tam lákalo, ale neměl jsem možnost se tam podívat.

United-games Co říkáš na to, kdyby se udělal turnaj 2v2?

Česko eSuba.messiaH : Podle mně super nápad, udělal bych 1vs1 a jako doprovodný turnaj 2vs2.

United-games A jak se těšíš na nový díl Pro Eva?:)

Česko eSuba.messiaH : Docela dost, protože doufám, že vylepší online aspoň do takového stádia jako byl v PES6.

United-games Díky za rozhovor a jeslti chceš někoho ještě pozdravit, nyní máš tu možnost :)

Česko eSuba.messiaH : Taky díky...měj se

A co vlastně "Messi" vyhrál? Reprosoustavu Logitech X-230,lístek do AquaPalace, míček Pro Evolution Soccer 2009, herní tričko ASUS ROG a pohár pro vítěze Grunex PES LAN 2009