Přejít k hlavnímu obsahu

inteRaction.TF2 pod suicide

24. 8. 2009 | 08:19 inteRaction.TF2 pod suicide
Po té, co se inteRaction zřeklo všech svých sekcí, kromě jediné, nezbylo chlapcům, kteří si dříve říkali Sunny Days mnoho alternativních řešení do budoucna. Rychle si ale našli nové působiště a parta sebevražedníků okolo Jiřího "Enevy" Walacha tak má nový domov.
Výchozí obrázek

suicide.png

Po té, co se inteRaction zřeklo všech svých sekcí, kromě jediné, nezbylo chlapcům, kteří si dříve říkali Sunny Days mnoho alternativních řešení do budoucna. Rychle si ale našli nové působiště a parta sebevražedníků okolo Jiřího "Enevy" Walacha tak má nový domov.

Tito čeští harcovníci měli smůlu, že nemohli pod tage iR odehrát nějaký zápas v ligách, ani se nedostali k pořádnému rozlosování ESL 6on6 a už si museli hledat nové působiště. Mezi velkou spoustou multiclanů si nakonec vybrali sucide, ve kterém je vřele přivítali a okamžitě se domluvili na spolupráci.

Suicide.TF2 toho za sebou nemá mnoho, jediný jejich větší úspěch je 5.-6. místo v united-games meet cupu, kde si neporadili ve čtvrtfinále s Cavaliers RED. To ale neznamná, že se jedná o nějaké nováčky, drtivá většina z teamu byla v nějakém TOP českém squadu a má tak zkušeností na rozdávání. No řeknětě, Ethanol Monkeys či CZetaX DELTA víc než dostačující.

Prohlášení squad leadra Jiřího "Enevy" Walacha

,,Poté, co inteRaction ohlásili neaktivitu a my jsme zůstali sekce beze jména, (no na malý okamžik jsme se vrátili k bývalému názvu ?Sunny Days? ) se nám naskytovali dvě možnosti a to, že budeme hrát dále pod názvem Sunny Days a nebo si rychle najdeme nějaký multiklan, který by si nás vzal pod svá křídla. V poslední době se začíná o Team Fortress 2 mluvit o hře, která se slibně rozjíždí i zde v tuzemsku a hodně multiklanů se nebrání zkusit tuto spolupráci, proto jsme se rozhodli pro druhou možnost a to najít si nějaký flek a zkusit to tam.Neměli jsme žádný požadavek , jenom jsme chtěli kvalitní zázemí, které by nám po nějakém čase dalo plnou svou důvěru. Na výběr bylo velké množství multiklanů, ale neprozradím konkrétní jména . Nakonec moje hledání zakotvilo u Suicide, napsal jsem hned Head Managerovi a během hodinky jsme si plácli. Budeme se snažit podat co nejlepší výsledky, které jsme už měli v plánu u inteRaction a ukázat, že Suicide udělali dobře.''

 

Suicide.TF2 line-up

Česko Jiří "Enevy" Walach (soldier)
Česko Petr "AntiKK" Poddaný (scout)
Slovensko Miroslav "woo" Čech (demoman)
Česko Marek "Bublifuck" Šedivý (soldier/sniper)
Česko Ondřej "Toy-Boy" Dolejší (scout)
Česko Michal "woko" Kozák (medic)
Back-up
Česko Vít "Mor!scz" Sládek (soldier)

 

Držme tedy klukům palce, ať jim to v suicide vydrží a své zkušenosti prodají v co nejlepší výsledky.