Přejít k hlavnímu obsahu

EM IV: Známe los EM QR1

14. 9. 2009 | 20:19 Counter Strike 1.6
Progamingová "Liga Mistrů" dostává další podobu. Dnes byly rozlosovány skupiny do QR1, ve kterém jsou oba naši zástupci, týmy defeaters a eSuba.Los pro European Championship svedl proti sobě především vítěze národních turnajů. Naše oči se budou převážně orientovat na českou jedničku, klan eSuba a na slovenské defeaters.Poměrně zajímavější zápas čeká slovenské hráče, kteří v prvním kole narazí na estonské Glitz!, kteří ve finále národního turnaje porazili "estonskou pýchu" klan sYnck.
Výchozí obrázek

Progamingová "Liga Mistrů" dostává další podobu. Dnes byly rozlosovány skupiny do QR1, ve kterém jsou oba naši zástupci, týmy defeaters a eSuba.

Los pro European Championship svedl proti sobě především vítěze národních turnajů. Naše oči se budou převážně orientovat na českou jedničku, klan eSuba a na slovenské defeaters.

Poměrně zajímavější zápas čeká slovenské hráče, kteří v prvním kole narazí na estonské Glitz!, kteří ve finále národního turnaje porazili "estonskou pýchu" klan sYnck.

To eSubu čekají Antwerp Aces. Belgický klan by mohl týmu nadělat problémy, ale uvidíme, jak na tom tým je se sehraností a taktikama. Michal "jckl" Holý tento los okomentoval takto,

"Tak s losem jsme určitě spokojeni, byly tam sice i lehčí týmy, ale také i mnohem těžší. Nechtěli jsme jediné woosai.se a to sem nám splnilo, takže teď už bude jen na nás jak se s tím popereme."

O vyjádření slovenského týmu se postaral manažer celku defeaters, Ladislav "lao" Noskovic.

Tím DEFEATERS je veľmi rád, že dostal jeden z ľahších tímov. Druhá strana mince je tá, že ich absolutne nepoznáme. Môžeme dostať 2:0 a ísť domov. Podobná situácia sa stala minulý rok tímu FU.sk. Nikde nieje napísané, že my sme favoriti. Glitz! porazili na LAN finále tím sYnck a ten má celkom peknú históriu. Estónske tímy mali vždy nejaké to prekvapenie odložené. Spravíme však všetko preto, aby sme postúpili do QR2. Tam už ľahká karta nieje. Držte nám palce a sledujte HLTV.

Nejen česko-slovenské mače budou jistě skvělé. Největší boj o postup bude jistě v zápase mezi třetím nejlepším týmem ruska, tp.eSports a překvapením z letního GameGunu, španělskými Ledpc.

Los Qualifying Round 1

{#Portugalsko} k1ck eSports - {#Bulharsko} Home Dominant
{#Estonsko} Glitz! - {#Slovenská Republika} defeaters
{#Chorvatsko} Play More - {#Litva} PinCho Baltics
{#Norsko} Deageless - {#Finsko} Against All Laws Of Nature
{#Ukrajina} Amazing Gaming - {#Turecko} Dark Passage
{#Nizozemsko} Holandský tým #2 - {#Španělsko} UNIR.Zotac
{#Ruská federace}tp.eSports - {#Španělsko} Ledpc
{#Německo} mystical Lambda - {#Řecko} Deliquent Habits
{#Česko + Slovensko} eSuba - {#Belgie} Antwerp Aces
{#Norsko} visage - {#Bulharsko} Exitus Letalis
{#Lotyšsko} INCOGNITO - {#Rumunsko} neXtplease Gaming
{#Chorvatsko} team skozi - {#Švýcarsko} CFD
{#Velká británie} Virtuoso - {#Francie} Dimension4
{#Itálie} Snabba - {#Bělorusko} Sport in the Game
{#Rakousko} Geh ab Clan - {#Ruská federace} Fivefacts
{#Velká británie} Team Coolermaster - {#Maďarsko} volgare
{#Ukrajina} KerchNET - {#Polsko} BenQ DELTA
{#Dánsko} Tem DSRack - {#Švédsko} wooSai.se

Všechny zápasy si můžete prohlédnout na esl-world.net

Držíme palce našim reprezentatnům!