Přejít k hlavnímu obsahu

Nová cesta exZenie

19. 10. 2009 | 15:17 Counter Strike: Source
Český celek exZenie povstává z mrtvých. Do jejího čela se dostali schopní manažeři a celý klan tak doufá, že klan dostanou na špičku. V tomto duchu také pracují a přibírají pod svá křídla velmi zkušenou CS:S sestavu.Nová cesta, nová éra. Říkejme tomu jak chcete. Mnoho klanů se o to stejné pokouší s novým webem. Na exZenii sice zatím vládne ten starý, ale díky novému sponzoru a majiteli klanu se snad blýská na nové časy. Avšak co by to byl za klan, který sice má peníze, nadupaný web, ale sekce, které se nedokáží na naší scéně prosadit?
Výchozí obrázek

Český celek exZenie povstává z mrtvých. Do jejího čela se dostali schopní manažeři a celý klan tak doufá, že klan dostanou na špičku. V tomto duchu také pracují a přibírají pod svá křídla velmi zkušenou CS:S sestavu.

Nová cesta, nová éra. Říkejme tomu jak chcete. Mnoho klanů se o to stejné pokouší s novým webem. Na exZenii sice zatím vládne ten starý, ale díky novému sponzoru a majiteli klanu se snad blýská na nové časy. Avšak co by to byl za klan, který sice má peníze, nadupaný web, ale sekce, které se nedokáží na naší scéně prosadit?

V exZenii dali hlavy dohromady a řekli si, že cesta na vrchol půjde jedině pomocí špičkových hráčů. Nevymlouvají se a opravdu angažují špičku české scény, nepočítaje hráče Reason Gaming či The Last Resort. Jejich nová sestava už v barvách klanu vybojovala postup do slovenského Trenčína na WGT pořádané portálem Grunex.

Hráče jste naposledy mohli vidět v barvách Brunensis Bruins a jednoho člna znáte jistě z týmu Mistrů Evropy v CS:S. Nebudu nadále napínat, novou sestavu exZenie CS:S tedy tvoří,

{#Česká Republika} Jaroslav "Ice_" Ferens
{#Česká Republika} Jakub "fRosT-" Staněk
{#Česká Republika} Štěpán "stepa" Kuba
{#Česká Republika} Jiří "ers" Řádek
{#Česká Republika} Vojtěch "eRkon_" Andrle

Vyjádření Jiřího "ers" Řádka k přestupu,

"Jdeme k exZenii, protože nás vedení oslovilo a nabídlo poskytnutí velice kvalitních podmínek pro naše hraní. Už jsme se rozloučili s letadlem a hotelem GOLDEN***** by Brunensis Bruins.
Tady doufáme v realné a solidní možnosti. Na oplátku se budeme snažit hrát co nejlépe. Věřime, že s vedením exZenie vyjdeme co nejlépe."

A vedení týmu odpovědělo následovně,

Je tomu pár dní zpátky, co exZenie započala svůj boj o titul TOP. Projednáváme novou webovou prezentaci, sháníme nové sekce, ale také hledáme schopné redaktory.
Jedna z nových sekcí, o které už jistě víte je CS:S. Naše první obrovská příležitost bude na WGT, kde se ukáže jak na tom opravdu jsme. exZenie bude na této sekci zakládat a proto se stává nejpodporovanější sekcí u nás.
Kluci dostali slušnou nabídku takže doufám, že naše spolupráce vydrží co nejdéle.

Nezbývá než jen popřát GL HF celému klanu exZenie a hráčům na nadcházejícím LANu.