Přejít k hlavnímu obsahu

Před WCG mění i k23

4. 11. 2009 | 01:48 Counter Strike 1.6
Před World Cyber Games mění i kazašská jednička, tým k23. Z týmu se poroučí hned dva hráči, přesněji Mikhail "MiahO" Makashev a Alysher "Turbo" Bakyev.Kazašský tým jsme mohli naposled vidět na Global Challenge v Dubaii, kde tým odvedl jako vždy dobrou práci. Opět na turnaj přijel jako černý kůň turnaje a hned ve skupině porazil týmy SK Gaming a německé mousesports.
Výchozí obrázek

Před World Cyber Games mění i kazašská jednička, tým k23. Z týmu se poroučí hned dva hráči, přesněji Mikhail "MiahO" Makashev a Alysher "Turbo" Bakyev.

Kazašský tým jsme mohli naposled vidět na Global Challenge v Dubaii, kde tým odvedl jako vždy dobrou práci. Opět na turnaj přijel jako černý kůň turnaje a hned ve skupině porazil týmy SK Gaming a německé mousesports.

Pro nadcházející World Cyber Games byl nejlepší tým Kazachstánu nalosován do skupiny E, kde se setká s nýnější korejskou jedničkou esq.wind, rumunskými The Elder Gods a týmem representative, kteří pochází z Makedonie.

Tým dnes ovšem oznámil, že tým opouští Mikhail "MihaO" Makashev a Alysher "Turbo" Bakyev. Jejich místa zaujmou Alexander "beAST" Yakovlev a Rustem "mou" Tlepov. Prvně jmenovaný se k týmu vrací poté, co v sprnu letošního roku odešel z týmu kvůli osobním důvodům.

Sestava ovšem není konečná, neboť je možné, že se k týmu vrátí Mikhail "MihaO" Makashev, který když má den, tak ustřílí i nejlepší švédské awp hráče. Navíc manažeři k23 přiznali, že toto není finální podoba sestavy, ve všem tedy bude jasno po WCG 2009.

Sestava k23 pro WCG

{#Kazachstán} Malik "N1ck3L" Sualirov
{#Kazachstán} Anvar "Anv1k" Nasyyrov
{#Kazachstán} Dauren "Adrenaline" Kistaubaev
{#Kazachstán} Alexander "beAST" Yakovlev
{#Kazachstán} Rustem "mou" Tlepov

Štítky: WCG 2009