Přejít k hlavnímu obsahu

JaCkz a Lucky oficiálně posilují G2 Esports

26. 11. 2018 | 19:36 Counter-Strike 2
G2 Esports si opět projdou nutnými změnami! S aktivní sestavou se loučí dvojice SmithZz, Ex6TenZ a nahradí je duo bývalých hráčů 3DMAX.
G2 Esports
G2 Esports

Již před čtrnácti dny byla na webu vpesport.com zveřejněna zpráva o konci Edouarda "SmithZz" Dubourdeauxe a Kévina "Ex6TenZ" Droolanse. Jako jejich náhradu uváděl tento web dvojici JaCkz Lucky a vzhledem k tomu, že jejich info přebrali i další weby, mezi kterými nechyběl ani největší CS:GO portál HLTV.org, bralo se to jako jasná věc. Oficiální představení ze strany francouzské organizace vyšlo ale až dnes.

JaCkz

Nová éra CS:GO sekce G2 Esports začala v červnu a hlavní změnou byl samozřejmě příchod bývalého kouče SmithZze a nového in-game leadera Ex6TenZe. Tento tým už si nehrál na francouzský supertým a snad i sami hráči věděli, že na naprostý vrchol prostě nemají. Jejich výsledky při tomto pohledu tedy nejsou úplně špatné, jenže dělené páté místo z Cologne či zajištění spotu v Challenger Stage v Katowicích, evidentně není to, co by si představovali, a změna v sestavě je tedy docela logickým vyústěním.

G2 Esports

Pomoci v cestě nahoru mají shoxovi  a spol. Lucas "Lucky" Chastang a Audric "JaCkz" Jug, kteří se k G2 připojují z 3DMAX. V barvách tohoto francouzského týmu se jim dařilo, povedlo se jim mimo jiné vyhrát 28. sezónu ESEA MDL, dostat se na ESEA MDL Global Challenge LAN a také MDL Grand Final, odkud už vede přímá cesta do ESL Pro League. Oba dva hráči jsou svými schopnostmi známí a G2 Esports tedy nevybrali špatně. Před začátkem další sezóny mají navíc střelci dost času na rozehrání, tato změna by tedy měla G2 jedině prospět.

Sestava G2 Esports nyní vypadá takto

 Francie Richard "shox" Papillon
 Francie Kenny "kennyS" Schrub
 Francie Alexandre "bodyy" Pianaro
 Francie Lucas "Lucky" Chastang
 Francie Audric "JaCkz" Jug

 Francie Damien "maLeK" Marcel (trenér)

 Francie Edouard "SmithZz" Dubourdeaux (náhradník)
 Belgie Kévin "Ex6TenZ" Droolans (náhradník)

Štítky: G2 Esports
miluju videohry a hlavně ligu legend