Přejít k hlavnímu obsahu

DH: Exkluzivně NR.arsas

26. 11. 2009 | 23:04 Counter Strike 1.6
Přinášíme Vám exkluzivní rozhovor s Ondřejem "arsas" Lhotou, který se spolu se svým týmem dostal ze základních skupin.Jen zopakuji, že NR.ASUS si poradili se svými soupeři s velkým přehledem. Po poražení předního nizozemského týmu a nadělení "kanára" got lunarPRO, přišlo menší trápení s RyFLE. Ondřej odpovídá,Co cesta, únava, myslíš si, že to může mít nějaký vliv na další zápasy?Jo tak to určitě, když se člověk nevyspí. To pak dolehne po těch pěti, šesti zápasech.Vyspali jste se na cestě?
Výchozí obrázek

Přinášíme Vám exkluzivní rozhovor s Ondřejem "arsas" Lhotou, který se spolu se svým týmem dostal ze základních skupin.

Jen zopakuji, že NR.ASUS si poradili se svými soupeři s velkým přehledem. Po poražení předního nizozemského týmu a nadělení "kanára" got lunarPRO, přišlo menší trápení s RyFLE. Ondřej odpovídá,

Co cesta, únava, myslíš si, že to může mít nějaký vliv na další zápasy?

Jo tak to určitě, když se člověk nevyspí. To pak dolehne po těch pěti, šesti zápasech.

Vyspali jste se na cestě?

No vůbec ne. Mysleli jsme si, že to zapíchnem v autobuse, nebo pak na trajektě, ale ono to nějak nešlo. Takže jako pár hodin možná.

Co atmosféra na dreamhacku?

Atmoška v pohodě, celkově vvšechno v klidu, čekali jsme velkej hluk , ale všechno je v pohodě. A zatim se hraje suprově.

Skupiny jste prošli, to jste chtěli. Překvapilo Vás něco?

Chtěli jsme postoupit, ale nechtěli jsme dostat těžkýho soupeře. Když se pak k nám doneslo, že hrajem s předním nizozemským týmem, takže jsme radi, že jsme je porazili. Jinak překvapeni žádný, neboť žádný z těch týmů jsme neznali.

Co říkáš na vaše trápení v posledním zápase?

Soupeř byl v ostatních zápasech jasně horší.Tak tam hrála hodně taky smůla, celkově to byl takovej divnej zápas.

Teď Vás čekají nejspíše equip, znáš je nějak?

Tak víme, že tam hrají tři kluci z nizozemský reprezentace, tak uvidíme no.

A váš cíl na umístnění?

Tak postoupit do zítřejšího turnaje!

Zápas s equip se nekoná. Místo nich narazili čeští zástupci na tým extraVAGANSA. Tento zápas můžete sledovat právě teď na HLTV 77.66.39.46:5943