Přejít k hlavnímu obsahu

WEM: První den za námi

12. 12. 2009 | 21:32 Counter Strike 1.6
Turnaj World E-Sports Masters v čínském městě Hangzhou má za sebou první hrací den. Během něj se odehrály pouze tři zápasy.Hned na úvod se diváci dočkali velkého překvapení. Švédští vítězové Dreamhacku Meet Your Makers totiž nečekaně podlehli domácím TyLoo na mapě de_train. Hlavně díky dobrým výkonům s awp v rukou GoodRifle-a se Číňané radovali z vítězství 18-12.
Výchozí obrázek

Turnaj World E-Sports Masters v čínském městě Hangzhou má za sebou první hrací den. Během něj se odehrály pouze tři zápasy.

Hned na úvod se diváci dočkali velkého překvapení. Švédští vítězové Dreamhacku Meet Your Makers totiž nečekaně podlehli domácím TyLoo na mapě de_train. Hlavně díky dobrým výkonům s awp v rukou GoodRifle-a se Číňané radovali z vítězství 18-12.

I v následujícím zápase na sebe narazili zástupci Švédska a Číny, tentokrát fnatic a wNv.cn. Fnatic poprvé představili svoji dočasnou posilu threata, který se ale zápasem vyloženě protrápil. Vítězství 17-13 pro fnatic zachraňoval především GeT_RiGhT. Za stavu 15-13 se mu podařilo vystřílet všech pět hráčů soupeře a získat tak cenné vítězství na svoji stranu.

fnatic
Švédský tým fnatic (foto: hltv.org)

Třetí a poslední zápas prvního dne se odehrál mezi polskými AGAiN a singapursko-malajskému mixu TitaNs. Tento duel byl také nejvíce jednoznačný. Vítězové World Cyber Games 2009 nedali svému soupeři žádnou šanci a mapu de_train ovládli výsledkem 22-8.

Zítra uvidíme v akci opět AGAiN a TyLoo, kteří se utkají již od 7 hodin ráno. Následně se nám poprvé představí WeMade FOX a Power Gaming od 8 a od 9 budete mít možnost sledovat Meet Your Makers v duelu s TitaNs.

Zdroj: hltv.org
Štítky: WEM